Metropoll anketi: 2021 yılında en beğenilen siyasiler belli oldu! Mansur Yavaş, Ekrem İmamoğlu ve Meral Akşener

TAKİP ET

Metropoll Araştırma, 2021 yılına ilişkin "Siyasilerin beğeni düzeyi" anketinin sonuçlarını açıkladı. Buna göre en beğenilen siyasi Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mansur Yavaş oldu. Yavaş'ı, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener takip etti. İşte tam sıralama...

MetroPoll Araştırma, 2021 yılının sonunda yaptığı anketi yayınladı. "Siyasi Beğeni Düzeyi" araştırmasına göre, beğeni düzeyi en yüksek isim son seçimlerden sonra kendisini ön plana çıkarmayı başaran Mansur Yavaş olurken, en az beğenilen isim ise SP lideri Temel Karamollaoğlu oldu.

Ankete göre Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, yüzde 60,4’le en yüksek beğeni seviyesine sahip isim oldu. Yavaş’ı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu yüzde 50,7’yle takip ediyor.

Üçüncü sırada yüzde 38,5’le İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener yer aldı. Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ise yüzde 37,9’le dördüncü sıradan listeye dahil oldu.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ise MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin gerisinde kaldı. Bahçeli yüzde 31 ile beşinci olurken, Kılıçdaroğlu yüzde 28,5’le yedinci oldu.

metropoll mansur yavaş ekrem imamoğlıu meral akşener kemal kılıçdaroğlu devlet bahçeli chp erdoğan akp mhp en beğenilen siyasi siyasetçi 2021