Metin ve Necla Büyükşen'lerin katledilmesinde 2 itiraf geldi!

TAKİP ET

Müge Anlı İle Tatlı Sert programında gündeme gelen Necla-Metin Büyükşen çiftinin cinayeti ile ilgili yeni gelişmeler ortaya çıktı. Dün gece gözaltına alınan iki kişi cinayeti itiraf etti. 

Metin Büyükşen ve Necla Büyükşen çifti 3 Eylül 2018 tarihinde evlerinde bir saldırgan tarafından pompalı tüfekle vurulup öldürülmüşlerdi. Olay Müge Anlı’nın programına taşınmasından sonra gündeme oturmuştu. 

Büyükşen çiftinin cinayeti için jandarma bünyesinde özel bir ekip kuruldu. Yapılan operasyon sonucu aralarında Fatma Büşra Büyükşen, ağabeyi Uğur ve yengesi Betül Büyükşen'in de olduğu 25 kişi gözaltına alındı. 

SORGULAMADA İTİRAF ETTİLER
Gözaltına alınan şüphelilerden Esra Taş ve Abdullah Başdemir yapılan sorgulamada cinayeti azmettirdiklerini itiraf ettiler ve adliyeye sevk edildiler. 

KİRALIK KATİL ADRESİ KARIŞTIRDI 
Sabah gazetesinde yer alan habere göre, Esra Taş'ın İsmil Mahallesinde yaşayan Hüseyin K. ile sevgili oldukları, Hüseyin K.'nın ailesinin bu ilişkiyi onaylamaması üzerine ikilinin ayrıldığı, bu ayrılık nedeniyle Taş'ın Hüseyin K.'nın ailesine kin beslediği, daha sonra tanıştığı Abdullah Başdemir'e durumu anlatıp, Hüseyin K.'nın ailesine zarar vermesini istediği öğrenildi. Bunun üzerine Başdemir'in para karşılığı tuttuğu iki kiralık katile adresi verdiği ancak adresleri karıştıran kiralık katillerin asıl adresten yaklaşık 500 metre uzaklıkta oturan Büyükşen'lerin evine girerek cinayetleri işledikleri belirtildi.

Esra Taş, Abdullah Başdemir ve onlara yardım ettikleri öğrenilen Zeki Okşen ve Mustafa Okşen ifadelerinin ardından tutuklanma talebiyle nöbetçi mahkemeye sevk edildiler. 21 şüpheli ise serbest bırakıldı.

ANNE VE BABAMIN KATİLLERİ TESPİT EDİLDİ
Büyükşen çiftinin oğlu Osman Büyükşen olayın ardından Twitter hesabı üzerinden bir açıklama yaptı. Osman Büyükşen, “Anne ve babamın katilleri bugün itibariyle tespit edilmiş olup, olaydaki belirsizlik büyük ölçüde giderilmiştir. Kar maskeli katil başka birilerini öldürecek iken yanlış adres nedeniyle anne ve babamın ölümüne sebep olmuştur. Kardeşlerim bu olayda masumdur. Saygıyla duyurulur" dedi.

Annesi ve babası öldürülen Osman Büyükşen, Müge Anlı da isyan etti: Siyasetçi olsam bu durumda olmazdım!

büyükşen metin büyükşen necla büyükşen osman büyükşen cinayet müge anlı