Metin Külünk: "İddiaları görmezden gelemeyiz. Bu bir arınma fırsatı. AK Parti arınmak zorunda"

TAKİP ET

AK Parti MKYK üyesi Metin Külünk, katıldığı televizyon programında, "Sokağın Ak Parti üzerinde FETÖ gölgesi istemiyor, net. Sokak bütün bu tartışmaların üzerinde bir Ak Parti görmek istiyor ifadelerini kullandı. Külünk, Peker'in iddialarına ilişkin, "İddiaları görmezden gelemeyiz. Bu bir arınma fırsatı. AK Parti arınmak zorunda. Sokak bunu istiyor." diye konuştu

AK Parti MKYK üyesi Metin Külünk, Ankara Masası adlı televizyon programına katıldı. Külünk, AK Parti'nin topyekün bir arınmaya ihtiyacı olduğunu vurgulayarak, "Sokak, Ak Parti üzerinde FETÖ gölgesi istemiyor, net. Sokak, bütün bu tartışmaların üzerinde bir Ak Parti görmek istiyor" ifadelerini kullandı.

Sedat pekerin iddiaların ilişkin açıklamalarda bulunan Külünk, sözlerine şöyle devam etti: "Sokağın AK Parti hareketine olan ümidinin daha güçlenmesi için barınmanın bir kapısı olarak görmek mümkün. Biz duymak istemesek de bu tartışmalar var, buradan yola çıkarak bu büyük mücadeleye herkesin bulunduğu noktada üzerine düşeni yapması gerekir.

AK Parti bu arınmayı yapmazsa bunun maliyeti ağır olur mu? sorusuna karşılık, Külünk "AK Parti bu arınmayı bu arınmayı yapmak zorunda, başarmak zorundayız. Sokağın tartışmasına kulak mı kapatacağız ya da böyle bir şeyi yok mu sayacağız" yanıtını verdi.

 

metin külünk sedat peker ak parti gündem siyaset