Mesut Özil'in sözleşme detayları belli oldu: "Ücret konusunda da büyük fedakarlık yaptı"

TAKİP ET

Fenerbahçe'den ayrılan Mesut Özil, Başakşehir'le sözleşme imzaladı. Başkan Göksel Gümüşdağ, "Mesut, ücret konusunda da büyük fedakarlık yaptı" dedi.

Fenerbahçe ile sözleşmesini karşılıklı anlaşarak fesheden dünyaca ünlü yıldız Mesut Özil, Başakşehir'e imzayı attı.

Başkan Göksel Gümüşdağ’ın katıldığı imza töreninde Özil, 1+1 yıllık sözleşmeyi imzaladı.

Sözlerine çok mutlu ve heyecanlı olduğunu belirterek başlayan Özil, "Burada olduğum için çok mutluyum. Aile ortamı var, sadece futbola odaklı. Benim hedefim de sadece futbol oynamak, mutlu olmak, huzurlu yaşamak. Doğru adreste olduğumu düşünüyorum. İyi ki gelmişim. Elimden geleni yapacağım" şeklinde konuştu.

"10 NUMARALI FORMAYI GİYECEĞİM"

"Transfer süreci hızlı gelişti. Fenerbahçe'yle de anlaştık. Fenerbahçe her zaman kalbimde olacak. Berkay (Özcan) kardeşimle de konuştuk, anlayış gösterdi. Zaten önceden de tanıyordum, abi-kardeş gibiydik ve bana 10 numarayı verdi."

"ÜCRET KONUSUNDA BÜYÜK FEDAKARLIK YAPTI"

Medipol Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ ise şu şekilde konuştu:

"Mesut'un sahip olduğu kariyere, Türk futbol tarihinde sahip olan bir oyuncu yok. Mesut'u, antrenmanda Başakşehir formasıyla gördüğüm zaman çok mutlu oldum. 2018 yılında verdiğim röportajda kendisiyle yolumuzun kesişeceğini söylemiştim ve bir hayal gerçek oldu. Mesut'un kariyerini, yeteneğini konuşmaya gerek yok. Ben 2 yıllık sözleşme önerdim ama kendisi 1 yıl yapalım, seneye tekrar değerlendiririz dedi. Buna da saygı duyduk. Mesut'la 1 yıllık sözleşme imzaladık. Kendisi ne kadar kalmak isterse kalacak. Ücret konusunda da büyük fedakarlık yaptı."

Mesut Özil Başakşehir