Mesut Özil, Fenerbahçe'den ayrılacak mı? Menajeri Erkan Söğüt'ten çok sert açıklama!

TAKİP ET

UEFA Avrupa Ligi'ndeki Fenerbahçe- Antwerp maçı sonrası çıkan "Mesut Özil takımdan ayrılacak" iddialarının ardından, yıldız futbolcunun menajeri Erkut Söğüt bir açıklama yaptı. Söğüt, iddialara son noktayı koydu.

Fenerbahçe'nin Avrupa Ligi'nde Royal Antwerp ile oynadığı karşılaşmada oyundan çıkan Mesut Özil, su şişelerini tekmelemesiyle gündem olmuştu. Olayın ardından Özil'in takımdan ayrılacağı iddia edilmişti.

Yıldız futbolcunun menajeri Erkut Söğüt ise iddialara son noktayı koydu. Söğüt, “Mesut Özil, 3 yıllık kontrat süresi boyunca Fenerbahçe forması giyecek. Futbolu Fenerbahçe'de bıraktıktan sonra kulüpte farklı bir görev almak istiyor” dedi.

"BAŞKALARI GİBİ TÜRKİYE'YE PARA KAZANMAYA GELMEDİ!"
Söğüt, Mesut Özil hakkında yaptığı açıkalmada şu ifadeleri kullandı:
"Mesut, başkaları gibi Türkiye’ye para kazanmaya gelmedi! Mesut, Fenerbahçe’ye oynamak için geldi. Hırsının sebebi de bu. Her maçta en iyisini yapmak, sonuna kadar mücadele etmek istiyor. Mesut, 2024’e kadar, 3 yıllık kontrat süresi boyunca Fenerbahçe forması giyecek. Türkiye ve Fenerbahçe ile ilgili planları sözleşme süresiyle sınırlı değil. Hatta şunu söyleyebilirim, Mesut futbolu Fenerbahçe’de bıraktıktan sonra kulüp içerisinde farklı bir görev almak da istiyor"
 

mesut özil fenerbahçe erkan söğüt vitor pereira