Mesut Özil'den Galatasaray'ın yeni transferi Lucas Torreira yorumu!

TAKİP ET

Galatasaray'ın Arsenal'den transfer ettiği Lucas Torreira hakkında eski takım arkadaşı Mesut Özil'den yorum geldi.

Spor Toto Süper Lig'in 2022-2023 sezonunun ilk hafta maçında Galatasaray, deplasmanda Antalyaspor'u 1-0 mağlup etti. Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, karşılaşmayı TV8,5'da değerlendirdi.

Rıdvan Dilmen, Mesut Özil ile konuştuğunu söyleyerek yıldız futbolcunun, Lucas Torreira hakkında yaptığı yorumu canlı yayında aktardı.

"MÜTHİŞ BİR OYUNCU"

Dilmen "Mesut Özil ile konuştum, 'Galatasaray çok iyi bir oyuncu aldı' dedi. Lucas Toreira'nın müthiş bir oyuncu olduğunu belirtti" ifadelerini kullandı.

Rıdvan Dilmen'in Galatasaray hakkındaki yorumları şöyle:

"Futbol takım oyunudur. Tutan atan büyük avantajlıdır. Muslera tuttu, Gomis attı. Antalyaspor çok özgüvenli oynuyor. Nuri hoca kaybedersem de edeyim demiştir. Okan Buruk, kaybetseydi de ciddi bir kayıp değil derdim. Bugünkü şartlarda Antalya'yı ancak böyle yenersiniz. Okan Hoca da Nuri Hoca da oyunu 0-0'a götürmeye başladılar. Bu şartlarda Galatasaray için müthiş bir 3 puan. Büyük kulüplerin iyi başlaması takımları havaya sokar.

"BÜYÜK TAKIMLAR CEZAYI KESER"

Güven sizi havaya sokmayacak. Bir anlık dalgınlıkta büyük takımlar cezayı keser. Galatasaray iyi oynamadı ama kazanamaz anlamına gelmez bu. Rakibiniz çok farklıdır. Rakibinizin büyük olduğunu maçın hiçbir dakikasında unutmayacaksınız. Muslera Galatasaray olduğu için orada. Antalya'da onu tutamazsınız. Muslera gibi kaleciler olduğu zaman takımda arkasındaki oyuncular paslanıyor. Torreira'nın stiline baktığımız zaman çok çabuk toplayacak bir oyuncu. Bu takım için büyük bir moral kaynağı oldu.

Yeni transferler nerede oynayacak. Torreira, kısa boylu ama çok kuvvetli bir oyuncu. 4-4-2'yi bu oyuncuyla çok iyi oynarsın. Kerem normal standartının altında kaldı ama çok agresif bir Antalyaspor vardı. Galatasaray şansı bugün kendi yarattı. İyi oynamamış olabilir ama gol yememek de önemlidir. Böyle bir galibiyet, içerideki 4-0'lık galibiyetten iyidir.

"LİGİN EN ÖNEMLİ TRANSFERİ"

Torreira'yı ligimizin en önemli transferi olarak görüyorum. Bizim bir hocamız vardı "Top neredeyse oraya gidin" derdi. İşte Torreira öyle bir isim. Her sistemde oynar. Galatasaray'ın bir forvet alacağını düşünüyorum. Ve almalı da. Daha hazır ve iyi bir forvete ihtiyacı var."

Mesut Özil Galatasaray Lucas Torreira futbol transfer Arsenal