Mesut Özil, Alparslan Büyük Selçuklu dizisinin setini ziyaret etti

TAKİP ET

Eski yıldız futbolcu Mesut Özil, başrolünde Barış Arduç'un yer aldığı Alparslan Büyük Selçuklu dizisi setini ziyaret etti.

Geçtiğimiz günlerde futbol kariyerine nokta koyan Mesut Özil, Alparslan Büyük Selçuklu dizisi setini ziyaret ederek Barış Arduç ile bu karesini sosyal medya hesabından paylaştı.

Geçtiğimiz günler de de Kuruluş Osman dizisinde Osmangazi'nin Alpleri arasında rol alan Tolga Akkaya, Mesut Özil’le bir araya gelerek milyonlarca kişiyi merakta bırakmıştı. 

Dünyada büyük ses getiren Kuruluş Osman dizisinin setine ziyarette bulunan Mesut Özil, Burak Özçivit, Özge Törer ve Yıldız Çağrı Atiksoy'un başrolünde yer aldıkları Kuruluş Osman dizisini izlediğini dile getirdi.

'Kuruluş: Osman'ı beğenerek izlediğini dile getiren Mesut Özil, dizi setini ziyaret ederken, yapımcı Mehmet Bozdağ ve oyuncularla birlikte hatıra fotoğrafı çektirmişti.

FUTBOLU BIRAKMIŞTI

34 yaşındaki futbolcu, Türkiye kariyerine başladığı Fenerbahçe'den yaz transfer döneminde ayrılarak, Emre Belözoğlu yönetimindeki Medipol Başakşehir'e transfer olmuştu. Orada da sakatlık ve başka sebeplerle tutunamayan yıldız oyuncu futbolu bıraktığını açıklamıştı.