Mesajları ifşa olmuştu: Alişan'dan Çağla Şıkel açıklaması

TAKİP ET

Didem Sarı'nın eski eşi İzzet Antebi ile Çağla Şıkel'in mesajlaşmalarını ifşa etmesiyle ilgili şarkıcı Alişan, açıklama yaptı. Alişan, "Çağla öyle biri değil" dedi.

Şarkıcı Alişan, önceki gün oğlu ve yeğeniyle Etiler'de alışveriş yaparken görüntülendi. Alişan, Çağla Şıkel'in İzzet Antebi ile ifşa olan mesajları hakkında konuştu.

Habertürk'te yer alan habere göre, Didem Sarı'nın evli olduğu dönemde İzzet Antebi ve Çağla Şıkel'in mesajlarını ifşa etmesiyle ilgili konuşan Alişan, Şıkel'e sahip çıktı.

"ÖYLE BİRİ DEĞİL"

Konuya çok hakim olmadığını söyleyerek Çağla Şıkel'e destek olan Alişan, "Hiç vakıf olmadığım bir konu ama şunu çok iyi biliyorum ki yanlış anlaşılmadan ibarettir. Çağla, arkadaş canlısı bir insan. Farklı yerlere çekmek doğru olmaz. Evli bir insanla Çağla'nın adının yan yana gelmesi yanlış. Çağla öyle biri değil" dedi.

"GENİŞ BİR AİLEM OLUNCA VIP ARAÇ ALDIM"

Kalabalık bir aile oldukları için Bodrum'da ev tuttuklarını söyleyen Alişan, vaktinin büyük bir kısmını ailesiyle geçirdiğini belirtti. Yeni arabası hakkında da konuşan türkücü, "Geniş bir aileye sahibim, çok şükür ama bir yerden bir yere gitmek çok zor oluyor. O yüzden VIP bir araç aldım. Malum, anca sığıyoruz" ifadelerini kullandı.

NE OLMUŞTU? 

Didem Sarı, Çağla Şıkel ile eski eşi İzzet Antebi'nin mesajlaşmalarını ifşa etti

Alişan Çağla Şıkel İzzet Antebi mesaj ifşa