Merve Dizdar boşanma hakkında ilk kez konuştu: "Ünlü olunca boşandı dediler ama..."

TAKİP ET

Oyuncu Merve Dizdar, geçtiğimiz yıl boşandığı Gürhan Altundaşar hakkında ilk kez konuştu. Dizdar, "Ünlü olunca boşandı" sözlerine sitem etti.

Masumlar Apartmanı dizisinde canlandırdığı "Gülben" rolüyle büyük bir çıkış yakalayan oyuncu Merve Dizdar, Ceyda Düvenci'nin sunduğu NTV ekranlarında yayınlanan Bambaşka Sohbetler'e konuk oldu. 

Yeni sezonda dijital platformda yayınlanacak bir dizide rol alacak olan oyuncu Merve Dizdar, katıldığı bir televizyon programında eski eşi Gürhan Altundaşar hakkında ve Masumlar Apartmanı dizisi için konuştu.

İki sezon boyunca rol aldığı Masumlar Apartmanı dizisi hakkında konuşan Merve Dizdar, Ceyda Düvenci'nin "Psikolojik destek aldın mı?" sorusuna, "Evet, aldım. Bir gün evde perdelerim kapalı oturuyorum, her zaman perdelerimi açarım güneş girsin diye. Prodüksiyon beni alıncaya kadar öyle oturmuşum, gitmişim, Ezgi de ben de Birkan da hepimiz dağılmışız. Ehliyetimi bile Masumlar Apartmanı'ndan sonra aldım. Arabayı aldım, garip bir özgürlük hissettim" cevabını verdi.

BOŞANMA AÇIKLAMASI

Boşanmasına değinen Dizdar, "'Ünlü olduğu için ayrıldı' dediler. Gürhan şu hayatta en güvendiğim insanlardan biri" ifadelerini kullandı.

Dizdar, daha önce yaptığı açıklamada ise şöyle konuşmuştu:

"Gürhan'la karşılıklı konuşarak ve arkadaş kalarak ayrıldık. Fakat bunu dışında ortaya atılan çirkin iddiaların hiç gerçeklik payı yok. Yapmayın böyle şeyler... Zor bir dönem yeterince. Ne Gürhan ne de ben birbirimizi aldatmadık. Kimseyle yasak aşk yaşamadık. Sadece bitti! Rica ediyorum."

Merve Dizdar Gürhan Altundaşar boşanma