Merve Boluğur ve Mert Aydın evlendi, damadın arkadaşları Müslüm Gürses şarkısı çaldı

TAKİP ET

Merve Boluğur, 4 aydır birlikte olduğu Mert Aydın ile dünyaevine girdi. Aydın'ın arkadaşları, nikah töreni sırasında Müslüm Gürses'in "Olmadı Yar" şarkısını açtı.

Oyunculuğa ara veren Merve Boluğur, 4 aydır birlikte olduğu ve geçtiğimiz ay evlilik teklifini kabul ettiği Mert Aydın ile dünyaevine girdi.

Boluğur, dün akşam görkemli bir düğünle Mert Aydın'la evlendi. Gösterişli bir gelinlik tercih eden Boluğur, nikah masasında çalan şarkıyla büyük bir şaşkınlık yaşadı.

MÜSLÜM GÜRSES'İN ŞARKISI AÇTILAR

Nikah memurunun "Evlenmeyi kabul ettiniz mi?" sorusu üzerine konuşan Boluğur, "Ben biraz uzatacağım. Hastalıkta sağlıkta, zor günde iyi günde, fakirlikte zenginlikte evet" dedi. Mert Aydın'ın cevabına geçildiğinde ise Müslüm Gürses'in "Olmadı Yar" şarkısı çalındı.

Aydın'ın erkek arkadaşlarının açtırdığı şarkı karşısında önce kahkaha atan Boluğur, daha sonra da "Ne alaka" diyerek sitem etti. Tören esnasında nikah memurunun da Boluğur'dan "Beyefendi" demesi de dikkatlerden kaçmadı. İmzalar atılırken oyuncudan önce davranan Mert Aydın, Merve Boluğur'un ayağına bastı.

İKİ GELİNLİK GİYDİ

Çiftin Sait Halim Paşa Yalısı'nda gerçekleşen nikahını, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen kıydı. Oyuncu, sanat dünyasından ünlü isimlerin akın ettiği düğününde iki gelinlik tercih etti. Tolga Çam ile çalışan Boluğur, önce kabarık taşlarla kaplı uzun kollu bir gelinlik giydi. Ünlü isim, düğünün ikinci yarısında ise kısa taş ve püsküllerle kaplanmış bir kısa gelinlik tercih etti.

HER ANINI PAYLAŞTI

Sevgilisinden hep "Kocam" diye bahseden Merve Boluğur, nikaha saatler kala Instagram hesabındaki adını da "Merve Boluğur Aydın" olarak güncelledi. Instagram 4 milyon takipçisi bulunan oyuncu, hazırlık sürecinden düğünün sonuna kadar her anını sevdikleriyle paylaşmayı da ihmal etmedi.

Merve Boluğur Mert Aydın düğün nikah Müslüm Gürses