Merve Boluğur, sevgilisiyle görüntülendi: O soruya kahkaha atarak cevap verdi

TAKİP ET

Oyuncu Merve Boluğur ile sevgilisi Erkan Şen, geçtiğimiz gece Akaretler'de görüntülendi. Instagram gönderileriyle adından sıkça söz ettiren Boluğur, bu konunun hatırlatılması üzerine kahkaha atarak yanıt verdi.

Merve Boluğur, geçtiğimiz gece sevgilisi Erkan Şen ile bir eğlence kulübünden çıkarken görüntülendi. Şarkı söylemek istediğini söyleyen Merve Boluğur, "Bazen ormana gidiyorum, sözler yazıyorum ve kendime ait bir parçayı seslendirmek istiyorum. Bunu Erkan ile birlikte yapabiliriz." diyerek çalışma üzerinde olduğunun müjdesini verdi.

"BU SORUYU BEĞENMEDİK" 
Sosyal medyayı da aktif kullanan ve yaptığı paylaşımlar ile dikkatleri üzerine çeken Boluğur, muhabirlerin "Erkan Bey sosyal medya paylaşımlarınızı kıskanıyor mu?" sorusuna kahkaha atarak ve birbirlerine bakarak "Bu soruyu beğenmedik. Biz artık evimize gidelim" yanıtını verdi.


Boluğur, Erkan Şen'in kendisine değer verdiğini, ancak yaşadığı aşkla ilgili fazla konuşmayı sevmediğini anlatıp, şöyle konuştu: "Bana gerçekten çok değer veren bir adam, fazla konuşmayı değil yaşamayı seviyorum. Mutluluğum daim olur inşallah!"

merve boluğur sevgili erkan şen ınstagram oyuncu dizi