Merve Boluğur ilk defa konser verecek, bilet fiyatı duyanları şaşırttı

TAKİP ET

Uzun süredir oyunculuk yapmayan ve müziğe yönelen Merve Boluğur, ilk defa konser verecek. İstanbul'da sahne alacak Boluğur'un bilet fiyatı ise duyanları şaşkına çevirdi.

Geçtiğimiz günlerde Yıldız Tilbe'nin sahnesine konuk olan ve performansıyla sosyal medyada gündem olan Merve Boluğur, ilk defa konser verecek.

Acemi Cadı ve Muhteşem Yüzyıl gibi projelerde rol aldıktan sonra oyunculuğa ara veren 34 yaşındaki Merve Boluğur, geçtiğimiz haftalarda "Şşşttt" isimli şarkı çıkararak müzik sektörüne giriş yaptı.

Merve Boluğur, Instagram'dan yaptığı paylaşımda bu akşam Nişantaşı'ndaki bir mekanda ilk kez sahne alacağını söyledi. Günlerdir ilk sahnesi için hazırlıklar yapan Boluğur, şan eğitimi de aldı.

BİLET FİYATI ŞAŞKINLIK YARATTI

Merve Boluğur'un konser vereceği sosyal medyada gündem olurken bilet fiyatları da merak konusu oldu. Tony Avlar isimli sosyal medya fenomenine mesaj gönderen bir kullanıcı, Boluğur sahnesinin bilet fiyatlarının 2 bin 500 TL olduğunu ileri sürdü.

"ARTIK OYUNCULUK YAPMAYACAĞIM"

Önceki gün Nişantaşı City’s AVM’de alışveriş yapan Merve Boluğur artık oyunculuk yapmayacağını da açıkladı:

“Oyunculuk yapmayı düşünmüyorum. Müzik beni çok heyecanlandırdı. Kalbim ‘bunu yap’ diyor. O yüzden oradan devam edeceğim.”

Merve Boluğur konser şarkı sahne bilet fiyatı