Merve Boluğur'dan üçüncü evlilik sinyali: Çocuğuma baba olabilecek bir adam istiyorum

TAKİP ET

Oyunculuğa ara veren ve uzun süredir ekranlardan uzak olan Merve Boluğur, üçüncü kez evliliğe yeşil ışık yaktı. Boluğur, "Çocuğuma baba olabilecek bir adam istiyorum" dedi.

Acemi Cadı dizisiyle hafızalara kazınan ancak oyunculuğa ara vererek yıllardır ekranlardan uzak olan Merve Boluğur, evlilik açıklamasıyla dikkat çekti. Zaman zaman takipçilerinin sorularını yanıtlayan Merve Boluğur, son olarak üçüncü evlilik sorusuna verdiği cevapla gündeme geldi.

Instagram hesabından takipçileriyle soru-cevap yapan Boluğur, "3'üncü kez evlilik var mı?" sorusuna şu yanıtı verdi:

"Çocuğuma baba olabilecek, sahiplenici bir adamla... Çocuğum olmasını istiyorum. Evliliği çocuğun psikolojisi için isteyebilirim."

Boluğur 2015 yılında, uzun yıllar aşk yaşadığı şarkıcı Murat Dalkılıç ile nikah masasına oturmuştu. 2 yıl süren evlilik, ortak kararla sona ermişti.

Ayrılık sonrası büyük tırmanışta olduğu kariyerinde düşüşe geçen genç oyuncu, uzun zaman sonra aradığı aşkı DJ Mert Aydın’da bulmuştu. Aydın ile geçtiğimiz yıl ikinci kez nikah masasına oturan Boluğur’un bu evliliği ise sadece 53 gün sürdü.

Evliliklerinin sona ermesinin ardından paylaşımları ve çarpıcı açıklamalarıyla adından söz ettiren Merve Boluğur, artık anne olmak istediğini vurgulayarak gündeme geldi.

Merve Boluğur