Merve Boluğur: Artık yaş kemale erdi çocuk istiyorum

TAKİP ET

Uzun yıllardır ekranlardan uzak olan Merve Boluğur, 'Çocuk için üçüncü kez evlenirim' açıklamasıyla gündem olmuştu. Boluğur, "Artık yaş kemale erdi çocuk istiyorum" dedi.

Oyunculuğu bırakan ve uzun yıllardır ekranlarda olmayan Merve Boluğur önceki gün Akmerkez’deydi. Muhabirlerle sohbet eden Boluğur, verdiği aranın ardından setlere dönmeye hazırlandığını açıkladı.

Boluğur, “Oyunculuğa çok erken yaşta başladım. Yorucu bir tempo oldu. Sektör de biraz beni tatmin etmedi, ara verdim. Sonra özlem duygusu ağır bastı" ifadelerini kullandı.

Oyuncu, “Tükenmişlik sendromu mu yaşadınız?” sorusuna şöyle yanıt verdi: “Tükenmişlik demeyelim de doyuma ulaştım diyelim. Biraz ara vermek, kendi hayatımı yaşamak istedim. Evde kitap okuyacak vakit bulamıyordum. Kendimi dinlediğim bir süreç yaşadım. Bu durumdan memnunum.”

"YAŞ KEMALE ERDİ, ÇOCUK İSTİYORUM"

Merve Boluğur’a “Çocuk için üçüncü kez evlenirim” açıklaması hatırlatıldı. Anne olmayı çok istediğini söyleyen Boluğur, “Çocuk istiyorum. Anne olmak istiyorum. Yaşım 37 oldu ve artık yaş kemale erdi. Allah’tan hayırlısı. Bu işler kısmet. Olursa olur" dedi.

Geçen hafta bir galada verdiği iddialı pozları “Geri döndü dersiniz” notuyla paylaşan Boluğur, konuyla ilgili “Eski Merve’yi gördüm orada. Bu da yeni sürüm oldu. Oyunculuk ve influencer’luğa devam edeceğim” ifadelerini kullandı.

“Sunuculuk sürprizim olacak” diyen Merve Boluğur, izlediği projeler sorulunca şöyle dedi: “Daha çok eski döneme ait filmleri izliyorum. Korku filmlerini çok severim, özellikle de vampir türünü.”

Merve Boluğur