Mersinli Hande Macit, Almanya'da 'Düşes' oldu: Veliaht Prens ile evlendi

TAKİP ET

Mersin Tarsuslu olan Hande Macit, 12 yıl önce eğitim için gittiği Avrupa'da Mecklenburg Veliaht Prensi Georg Alexander ile evlendi. Macit, Almanya'da "düşes" unvanını aldı.

Mersin Tarsuslu Hande Macit, Avrupa'nın en eski hanedanlarından biri olan Mecklenburg Dükalığı'nın Veliaht Prensi Georg Alexander Mecklenburg (31) ile masal gibi bir düğünle evlendi.

12 yıl önce üniversite eğitimi için Hollanda'ya giden Macit, geçtiğimiz yıllarda bir arkadaş eğlencesine katıldı. Macit, burada Almanya Mecklenburg Veliaht Prensi Georg Alexander ile tanıştı.

Eğlencede başlattıkları ilişkiyi ilerleten Macit ve Alexander, geçtiğimiz günlerde dünyaevine girdi. 

ALMANYA'DA DÜŞES OLDU

Veliaht prens ile hayatını birleştiren Hande Macit, böylece Mecklenburg Düklüğünde "düşes" unvanı aldı. Bu birliktelik sosyal medyada da ilgi odağı haline geldi.

HER ŞEY "SON ANDA" OLDU!

Macit, son anda katıldığı arkadaş eğlencesinde tanıştığı veliaht prensle hikayesini Sabah'a anlatırken çok mutlu olduğunu söyledi. Eğlencede başlayan sohbetin telefon iletişimiyle devam ettiğini dile getiren Macit, Alexander ile iş birlikteliği yaptıklarını anlattı.

Macit "Hayatımda çok büyük bir değişim olmadı" diyor ve "Türkiye'nin tarihini etkileyen bir olayda yer aldığım için ve Alexander ile evlendiğim için çok mutluyum" sözleriyle coşkusunu paylaşıyor.

Hande Macit Almanya Georg Alexander