Mersin'de trafikte içinde ailenin bulunduğu aracı durduran ve tüküren şahıs böyle görüntülendi

TAKİP ET

Mersin'de içerisinde ailenin bulunduğu aracı seyir halindeyken durdurup, yarı çıplak bir şekilde taciz eden şahıs sosyal medyada gündem oldu. Şahıs, gözaltına alındıktan sonra çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Mersin'de ailesiyle birlikte trafikte seyreden bir aracı durduran magandanın görüntüleri gündem oldu.

MersinOdak isimli yerel sitenin paylaştığı görüntülerde yarı çıplak şahıs, ailenin bulunduğu aracın camına tükürdü ve kapıyı zorlayarak aracın içindeki vatandaşların dışarıya çıkmasını istedi.

Araçta bulunan bir kız çocuğunun ise korktuğu için ağladığı görüldü.

Trafik magandasının görüntülerini telefonundan kayda alan kadın ise olaya ilişkin şikayetçi oldu ve suç duyurusunda bulundu.

TUTUKLANDI
Mezitli İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, ailenin şikayetçi olduğu şahsı plakasından tespit etti. Gözaltına alınan İ.B., sevk edildiği mahkemece tutuklandı.

İşte o görüntüler:

MAGANDALAR HIZ KESMİYOR
Mersin'de yaşanan son olaydan sonra akıllara yakın zamanda kameraya alınmış trafik magandalarının görüntüleri geldi.

Bir kadın sürücü çocuğuyla birlikte seyir halindeyken, kendisine çaptığını gerekçe gösteren bir maganda tarafından saldırıya uğramış, aracın dikiz aynası kırılmıştı. O anları kaydeden kadın şoför, sosyal medyada görüntüleri yayınlamıştı. Sosyal medyadan gelen tepkilere rağmen, saldırgan şahıs tutuklanmamış hatta kendisine küfür edildiğini ifade ederek şikayetçi olduğunu açıklamıştı. Şahıs, emniyetteki ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

İSTANBUL BEYLİKDÜZÜ'NDE AİLESİNİN YANINDA BABAYI DARP ETMİŞLERDİ
Bir başka görüntüde ise ailesinin yanında saldırıya uğrayan bir baba kameralar tarafından kaydedilmişti. Trafikte çıkan tartışma sonrasında ailesiyle birlikte aracının önü kesilen baba, otomobilden indirilerek feci şekilde darp edilmişti. Yüzü gözü kanlar içerisinde kalan babaya çevredeki vatandaşlar yetişerek, ambulans çağırmıştı.

Saldırgan şahıslara tepki gösteren vatanşlar, yaşananlara tepki göstermişti.

Görüntülerin sosyal medyada yayılması üzerine büyük bir tepki olmuş ve saldırgan 2 şahıs tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.

mersin trafik aile taciz maganda araba