Merih Demiral'ın talipleri arttı: Real Madrid yakın takibe aldı

TAKİP ET

Juventus'ta forma şansı bulamaması üzerine Atalanta'ya giden ve büyük beğeni kazanan Merih Demiral, dünya devlerinin dikkatini çekti. Chelsea, Napoli ve Newcastle United'ın ardından Real Madrid, Demiral'ı yakın takibe aldı.

İtalya Serie A'da Atalanta formasıyla dikkat çeken bir performans ortaya koyan Merih Demiral, dünya devlerini peşine taktı. Fanatik'in haberine göre, Real Madrid'in de dahil olduğu birçok Avrupa devi milli yıldızı transfer etmek için sıraya girdi.

TEKNİK DİREKTÖR ÇOK İSTİYOR
Gelecek sezon Mbappe ve Haaland'ı da transfer etmek isteyen Real Madrid, savunmadaki krizi ise Merih Demiral'la çözmek istiyor. Ancelotti'nin, 23 yaşındaki stoperin transferini çok istediği bildirildi.

Atalanta'da kiralık olarak forma giyen Merih Demiral'ın bonservisi Juventus'ta bulunuyor. 27 milyon euro'luk satın alma opsiyonunu kullanmayı düşünen Atalanta, Merih'ten büyük bir gelir elde etmeyi planlıyor.

LAKABI 'GENERAL'
Bu sezon Serie A ve Şampiyonlar Ligi'nde toplam 19 maça çıkan Merih, 2 gol ve 1 asistlik performans gösterdi. 23 yaşındaki oyuncu, kısa sürede Atalanta taraftarının sevgisini kazandı ve 'General' lakabını kaptı.

merih demiral real madrid futbol spor stoper futbolcu milli takım