Merih Demiral'a Napoli kancası
Yeni sezonda şampiyonluk için iddialı olmak isteyen ve bunun için kaliteli bir kadro oluşturmak isteyen Napoli'nin Juventus'ta forma giyen milli futbolcu Merih Demiral'ı kadrosuna katmak istediği belirtildi.
Geçtiğimiz sezon yaşadığı sakatlıktan dolayı 6 ay boyunca yeşil sahalardan uzak kalan ve ligin son maçında forma giyme şansı bulan milli futbolcu Merih Demiral'a İtalyan devi Napoli'den teklif geldiği belirtildi.
NAPOLİ'YE TÜRK AKINI
İtalyan basınında yer alan habere göre; Roma'dan Cengiz Ünder ile büyük ölçüde anlaşan Napoli, sportif direktör Cristiano Giuntoli aracılığıyla Juventus forması giyen Merih Demiral'ı da istedi.
Ancak Torino ekibi, Merih'i göndermeye kesinlikle sıcak bakmıyor. Sarri'nin yerine teknik direktörlük görevine getirilen Andera Pirlo, 22 yaşındaki oyuncuyu kadroda tutmak istediği belirtildi.