Meral Akşener: Rüzgar esse atarlanan dünya lideri gitmiş, yerine minnoş Mr. Erdoğan gelmiş

TAKİP ET

İYİ Parti lideri Meral Akşener, partisinin TBMM'deki grup toplantısında konuştu. Akşener, ABD Başkanı Biden'ın 'soykırım' açıklamasına değinerek, "Kafası bozulana posta kovmakla övünen dünya lideri gitmiş, pek bir terbiyeli, şeker, pek bir minnoş Mr. Erdogan gelmiş." ifadelerini kullandı.

İYİ Parti'nin TBMM'deki grup toplantısında açıklamalarda bulunan Genel Başkanı Meral Akşener, ABD Başkanı Joe Biden'ın 1915 olaylarına 'soykırım' demesine değindi. Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan'a tepki gösteren Akşener, "Kafası bozulana posta kovmakla övünen dünya lideri gitmiş, pek bir terbiyeli, şeker, pek bir minnoş Mr. Erdogan gelmiş." dedi.

Akşener, "Rüzgar esse atarlanan Sayın Erdoğan, çıkıp da 'Eyy Biden, sen kimsin' çekmek yerine, 'Sayın Biden' demekle yetinmekle kalmış" ifadelerini kullandı.

Erdoğan'ın 23 Nisan'daki konuşmasındaki "Toprak kan dökülmemişse vatan olmaz. Ben bunu şuna benzetiyorum; Arazi var, arsa var. Araziyi arsaya dönüştürmek için belli bir bedel ödemek gerekiyor. Aksi takdirde arazinin bir anlamı yok" sözlerine sert tepki gösteren Akşener, "Vatanı rant peşinde koşup arazileri parsellemek zannediyor" diye konuştu.

Akşener sözlerinin devamında TRT'ye tepki gösterdi ve "Onlar şımarık çocuk misali beğenmedikleri yayını kesebilirler ama biz biliyoruz ki milletimizin sesini kesecek hiçbir güç yoktur" ifadelerini kullandı.

iyi parti akşener erdoğan ak parti meclis tbmm biden