Meral Akşener, "Kemal Kılıçdaroğlu aday olursa sandığa gitmem" diyen vatandaşa böyle yanıt verdi

TAKİP ET

İstanbul'da esnaf ziyareti gerçekleştiren İYİ Parti lideri Meral Akşener, "Kemal Kılıçdaroğlu aday olursa sandığa gitmem" diyen vatandaşa yanıt verdi. Akşener, "Yapmayın, öyle yapmayın" dedi.

Cumhurbaşkanlığı seçimlerine çok az bir süre kalmasının ardından muhaletin adayı merak konusu. CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığına kesin gözüyle bakılırken vatandaşlardan çarpıcı çıkışlar gelmeye devam ediyor.

İstanbul'un Çekmeköy, Sancaktepe ve Sultanbeyli ilçelerinde vatandaşlarla bir araya gelen İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e bir esnaf, "Düzgün bir aday çıkmazsa biraz zor gibi. Kılıçdaroğlu'nu koyarsanız biraz zor bu iş. İlla Kılıçdaroğlu olursa gidip oy bile kullanmam. Ne diye görmediğim insana oy vereyim. Bugüne kadar bu iktidarı kim ayakta tuttu, biliyorsunuz yani. CHP'nin muhalefeti sıfır" dedi.

"YAPMAYIN ÖYLE YAPMAYIN"

"Kılıçdaroğlu aday olursa gidip oy bile kullanmam" sözleri üzerine "Yapmayın, öyle yapmayın" diye yanıt veren Akşener, daha sonra vatandaşa "Kesin CHP'lisin. CHP'liler böyle yapıyor genel olarak" ifadelerini kullandı.

Vatandaş ise "Değilim. Eskiden beri MHP'liydim, son iki seçimdir İYİ Parti'ye oy veriyorum ama ortak aday Kılıçdaroğlu çıkarsa hiç sandığa gitmem" dedi.

Meral Akşener Kemal Kılıçdaroğlu sandık CHP adaylık