Meral Akşener'den Sedat Peker yorumu: İddialar çok vahim, ortaya çıkanlar tam bir rezalet

TAKİP ET

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Sedat Peker'in ortaya attığı iddialar ve açıklamalar hakkında konuştu. Peker'in videolarını izlediğini söyleyen Akşener, "İddialar çok vahim. Ortaya çıkanlar tam bir rezalet" dedi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, katıldığı bir programda Sedat Peker'in YouTube'dan yayınladığı videolardaki iddialar hakkında konuştu. Peker'in videolarını izlediğini aktaran Akşener, "İddialar çok vahim. Ortaya çıkanlar tam bir rezalet" dedi.

Akşener, kamu görevlileri ile siyasetçilerin isimlerinin geçtiği iddialar için “İddialar çok vahim. Ortaya çıkanlar tam bir rezalet. Bu iç içe geçmişlik, hele kokain meselesi. Bir devletin derini, sığı olmaz” ifadelerini kullandı.

SOYLUYA ‘STAJYER’ YANITI
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, geçtiğimiz günlerde Akşener'e yönelik “6 ay yaptı İçişleri Bakanlığı, stajyer İçişleri Bakanı. Kimse kusura bakmasın. Ben siyaset meydanına çıkarsam bu tip sözler ağzımdan ağır çıkar. Biz Akşener’i iyi tanırız. O da bizim kendisini iyi tanıdığımızı bilir” ifadelerini kullanmıştı.

Akşener Soylu'nun bu sözlerine de katıldığı yayında yanıt verdi. Akşener, ” Övünüyorum bu “stajyer bakan” sözünden. Bu stajyer bakan, vesayet odakları ile hem de bir kısmının belinde silah varken, onlara kafa tuttu ama patronunun önünde kafayı eğmedi. Böyle stajyerliği tercih ederim” dedi.

akşener soylu peker sedat peker iyi parti meral akşener