Meral Akşener'den seçim çıkışı: Ben talibim!

TAKİP ET

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Kocaeli'nde çarpıcı açıklamalar yaptı. Akşener, 'Başbakanlığa talibim, partimiz birinci parti çıkacak ona da inanıyorum' dedi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin Kocaeli il başkanlığında düzenlenen bayramlaşma programına katıldı. Akşener, çarpıcı açıklamalarda bulundu.

2023 seçimlerine hazır olduklarını belirten Akşener, “Başbakanlığa talibim, partimiz birinci parti çıkacak ona da inanıyorum” dedi.

Akşener, şu ifadeleri kullandı:
"Şimdi bizleri çatıştırmak için, insanlarımızı çatıştırmak için ortaya koydukları her türlü abidik gubidik ortadan kalkıp gidiyor. Seçmeni etkilemiyor. Seçmeni velinimet haline getirdik hep birlikte. Şimdi son olarak elbette başbakanlığa talibim, partimiz birinci parti çıkacak ona da inanıyorum ama bir şey daha inşallah yapacağız. Siyasetçi takımının rahatını bozup, seçmenin her şeyin hakimi olduğu, seçmenin velinimet olduğu ve beraber el ele tutuşup bu harami düzeni helal oylarımızla yıktığımız bir yeni döneme gelmiş bulunuyoruz. Bunun da yol başçısı sizlersiniz”

meral akşener seçim iyi parti başbakan kocaeli