Meral Akşener'den 'İBB'ye terör teftişi' hakkında ilk açıklama

TAKİP ET

İçişleri Bakanlığı'nın İBB'ye 'terör teftişi' başlatmasının ardından İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'den ilk açıklama geldi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İçişleri Bakanlığı'nın İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne 'terör teftişi' başlatması hakkında ilk kez konuştu.

Akşener, "Bu millet ucuz kutuplaştırmalar üzerinden birbirine düşman edilme eylemlerinden bıktı diyen Akşener, 'Her dakika başımıza bir iş gelecekmiş tedirginliğiyle bu hayatı sürdürmek istemiyoruz' diyor bu insanlar. Bunlara kulak verin" dedi.

Ekrem İmamoğlu'ndan Süleyman Soylu'ya terör tepkisi: Adalet ve İçişleri Bakanlığı'na soruşturma başlatılmalı


Akşener, şöyle konuştu:
Bu millet sandıkta hür iradesiyle attıkları oyların sonuçlarına el uzatanları her daim cezalandırmıştır. Yapmayın beyefendiler, yapmayın. Dolayısıyla kendi kendinize sandıkta şamar yemenin taşlarını döşemeyin. Türkiye huzursuzluktan bıktı. Türkiye bu gerilimden bıktı. Bu millet ucuz kutuplaştırmalar üzerinden birbirine düşman edilme eylemlerinden bıktı.  "Biz artık huzur istiyoruz, işlerimizi doğru düzgün yapmak istiyoruz. Biz artık üretmek, dürüst, namuslu bir biçimde çalışıp, vergimizi ödeyip, istihdam yaratmak istiyoruz. Her dakika başımıza bir iş gelecekmiş tedirginliğiyle bu hayatı sürdürmek istemiyoruz" diyor bu insanlar. Bunlara kulak verin. Benden söylemesi. 

meral akşener ibb terör terör teftişi ekrem imamoğlu içişleri istanbul iyi parti chp