Meral Akşener'den Erdoğan'a: "11 maaşlı kifayetsiz danışmanlarının elinde adeta oyuncak..."

TAKİP ET

Partisinin Meclis'teki grup toplantısında konuşan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Erdoğan'a sert sözlerle yüklendi. Akşener, Erdoğan'a "11 maaşlı kifayetsiz danışmanlarının elinde adeta oyuncak olan garip bir ruh haliyle karşı karşıyayız" dedi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin TBMM'deki grup toplantısında konuştu. Gündeme ilişkin açıklamalarda bulunan Akşener, AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sert sözlerle yüklendi.

Akşener, Erdoğan'ın "Avrupa'da aşı paralı" sözlerini yine "Aşı hizmetlerini de diğer ülkeler gibi ücretsiz olarak vatandaşımıza veriyoruz" diyerek yalanlamasına değindi. Akşener, "11 maaşlı kifayetsiz danışmanlarının elinde adeta oyuncak olan garip bir ruh haliyle karşı karşıyayız" dedi.

Akşener, "Son yansımasını aşı meselesinde yaşadık. Bu defa da çıktık aziz milletimizin gözünün içine baka baka Avrupa ülkelerinde Koronavirüs aşıları ücretli dedi. Sayın Erdoğan düştüğü gülünç durumdan hiç utanmadı" ifadelerini kullandı.

Konuşmasının devamında yine Erdoğan'a seslenen Akşener, "Pandemi döneminde temel ihtiyaçlara zam yapan senden başka bir hükümet başkanı var mı" diye sordu.

akşener erdoğan aşı meclis akp iyi parti