Meral Akşener'den adaylık çıkışı: Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu'nun aday gösterilmesine karşı düşüncemiz yok

TAKİP ET

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve ABB Başkanı Mansur Yavaş'ın Cumhurbaşkanı adaylığı hakkında konuştu. Akşener, "Karşı düşüncemiz yok" dedi.

İzmir'de Ege Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği'nin düzenlediği ESİAD Liderler Buluşması toplantısına katılan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

Akşener, Cumhurbaşkanı adaylığı tartışmaları hakkında konuştu. Akşener, Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu'nun adaylığı konusundaki tartışmalara değindi.

İmamoğlu ve Yavaş'ın aday olmasına karşı olmadıklarını belirten Akşener, "Bizim iki arkadaşın aday gösterilmesine karşı düşüncemiz yok sadece iki başkanın taraf haline getirilmesini yanlış buluyorum. Tayyip Bey meselesi değil. Biz ikinci bir Tayyip Bey seçmek için yol açmadık. Parti yokken ben niye çalıştım? Bu sistemin ucube olduğuna inandığım için. Bu sistemin ucube olduğuna herkes kanaat etti'' sözlerini sarf etti.

İTTİFAK GENİŞLEYECEK Mİ?
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ayrıca erken seçimin 2022 Haziran'da olabileceğini belirterek, "Önümüzdeki seçimde yeni kurulan 2 parti ile belki 6 partili bir Millet İttifakı olacağız" dedi.
 

meral akşener mansur yavaş ekrem imamoğlu adaylık aday cumhurbaşkanı