Memleketten insan manzaraları

TAKİP ET

4 günlük sokağa çıkma yasağının bitmesiyle birlikte yurdun dört bir yanında PTT kuyruğu manzaraları görüldü. Koronavirüs verilerinin iyiye gitmeye başladığı şu günlerde ortaya çıkan görüntüler tedirgin etti.

Türkiye 4 günlük sokağa çıkma yasağını geride bıraktı.

Yasağın bitmesinin ardından sosyal yardım ve işsizlik ödeneklerinin ödendiği PTT şubelerinin önünde uzun kuyruklar oluştu. Yurdun hemen hemen her yerinde aynı manzaralar göründü ve bu görüntüler tedirginlik yarattı.

Banka ve PTT şubelerinin önündeki uzun kuyruklarda, vatandaşların sosyal mesafe kuralına uymamaları dikkatlerden kaçmadı.

İŞTE YURTTAN KUYRUK MANZARALARI

İSTANBUL

 

 

 

 

 

İstanbul Avcılar’da PTT şubesinin önünde e-devlet şifresi ve bazı işlemlerini yaptırmak isteyen vatandaşlar kuyruğa girdi.

AYDIN

 

 

 

 

 

Aydın'da da banka ve PTT şubelerinde uzun kuyruklar oluştu. Sabah saatlerinden itibaren uzun kuyrukların oluştuğu banka ve PTT şubeleri önünde polis ekipleri sosyal mesafe uyarısı için anonslar yaptı.

TEKİRDAĞ

 

 

 

 

 

 

 


Tekirdağ’da 4 günlük sokağa çıkma kısıtlamasının ardından vatandaşlar cadde ve sokaklarda yoğunluk oluşturdu.

MALATYA

 

 

 

 

 

 

Malatya’nın Darende ilçesinde kısıtlama sonrasında cadde ve sokaklarda hareketlilik artınca polisler devreye girdi. İlçe merkezinde alış veriş yoğunluğu olduğu yerlerde yayan olarak devriye gezen polisler sosyal mesafenin korunması için vatandaşları uyardı.

ptt kuyruğu ptt kuyruğu korona suriyeliler ptt kuyruğunda suriyelilerin ptt kuyruğu yasak sonrasi kuyruk