Melo geri mi dönüyor? Felipe Melo'nun son sözleşmesini Galatasaray ile yapacağı iddia edildi

TAKİP ET

Galatasaray'a damga vuran isimlerden biri olan Felipe Melo'nun ara transfer döneminde sarı kırmızılı takıma geri döneceği iddia edildi. 38 yaşındaki futbolcunun 1,5 sezonluk sözleşmeye imza atacağı ve futbolu Galatasaray'da bırakacağı öne sürüldü.

Ara transfer dönemi için çalışmalara başlayan Galatasaray, taraftarın sevgilisi eski futbolcusu Felipe Melo'yu renklerine dahil etmek için yeniden harekete geçiyor. Aralık ayında sözleşmesi sona erecek Brezilya futbolcu için sarı-kırmızılıların 1.5 yıllık sözleşme önerdiği ortaya atıldı. Deneyimli orta sahanın bu teklifi kabul etmesi bekleniyor.

2011-2015 yıllarında Galatasaray forması giyen Felipe Melo, büyük bir sevgi duyduğu sarı-kırmızılı formaya yeniden kavuşmak üzere. Sene sonunda sözleşmesi bitecek 38 yaşındaki futbolcuya Galatasaray'ın 1.5 senelik sözleşme teklif edeceğin öne sürüldü.

FUTBOLU GALATASARAY'DA BIRAKABİLİR
UOL Esporte'nin haberine göre; Galatasaray, Aralık ayında Palmeiras'la sözleşmesi bitecek Felipe Melo'ya 1.5 yıllık sözleşme önermeye hazırlanıyor. 38 yaşındaki futbolcunun bu teklife sıcak baktığı ve kabul etmek üzere olduğu ifade edildi. Deneyimli orta sahanın 1.5 yıl sarı-kırmızılı formayı giydikten sonra futbolculuk kariyerine nokta koymak istediği belirtildi.

melo geri mi dönüyor felipe melo melo futbol oynuyor mu