Melih Gökçek, "Pençe Kartal operasyonu" diyerek bilgisayar oyunu paylaştı

TAKİP ET

Melih Gökçek, "Pençe Kartal operasyonu" mesajıyla Medal of Honor oyunundan bir görüntü paylaştı. Gökçek, görüntülerin oyun olduğunun ortaya çıkmasının ardından paylaşım yaparak "'Gönlümden geçen bu olduğu için attım" dedi.

İstifa ettirilen eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, sosyal medyadaki gaflarına devam ediyor. Gökçek, Twitter hesabından "Pençe-Kartal Operasyonu..." mesajıyla bir video yayınladı. Operasyondan görüntülermiş gibi paylaşan Gökçek, videonun bilgisayar oyunu olduğu olduğu çıkınca 'şaka' yaptığını ima etti.


Gökçek, ikinci kez paylaşım yaparak "Arkadaşlar bu görüntüler gerçek değil bir bilgisayar oyunundan alınmış görüntüler. Gönlümden geçen bu olduğu için attım. Bazı muhalifler yanlış yaptı deyip hemen düştü. “bilgisayar oyunu attın gerçek değil “dedi. Dökülesiniz istedim. Dökülenlere geçmiş olsun" ifadelerini kullandı.

ABD menşeli Medal of Honor (Onur Madalyası) adlı bilgisayar oyunu, ABD'nin eski askeri istihbarat örgütü Stratejik Hizmetler Ofisi (OSS) mensubu bir askeri canlandırıyor. Medal of Honor oyunu adını en yüksek ABD askeri nişanı olan bir madalyadan alıyor. Madalya ABD Kongresi tarafından bir ABD silahlı kuvvetler mensubuna "gösterdiği olağanüstü cesaret" nedeniyle veriliyor.


 

melih gökçek tweet paylaşım oyun bilgisayar oyunu