Melih Gökçek'in Sedat Peker suskunluğu dikkat çekiyor!

TAKİP ET

Sedat Peker'in, Süleyman Soylu'yu hedef alan açıklamalarına AK Parti içinden tepkiler gelirken, Melih Gökçek'in sessizliği dikkat çekiyor. Gökçek, Soylu'nun istifası sonrasında da sessizliğe gömülmüştü.

Sedat Peker'in video serisine başlamasıyal birlikte Türkiye'nin gündemi değişti. Peker'in Süleyman Soylu'yu hedef alan açıklamaları sonrasında AK Parti de sürece kurumsal olarak katılarak tepki gösterdi.

Ancak bir kişi hariç!

Türkiye'deki birçok konu hakkında neredeyse 10 dakikada bir tweet atan Melih Gökçek, Sedat Peker'in Süleyman Soylu'yu hedef almasıyla ilgili tek bir mesaj atmadı.

Gökçek'in kontrolündeki Beyaz TV de, Soylu'ya destek veren herhangi bir yayına imza atmadılar. 

SOYLU'NUN İSTİFASINA DA SESSİZ KALMIŞTI
Pandeminin başında Süleyman Soylu'nun "Sorumluluk bende" diyerek istifası sonrasında da Melih Gökçek'in tavrı dikkat çekmişti. Birçok AK Partili istifanın kabul edilmemesi için mesajlar atarken, Gökçek sessizliğe bürünmüştü.

Daha sonrasında Soylu'nun istifası kabul edilmemiş ve Gökçek'e "Neden sessiz kaldın" tepkileri gelmişti.

Gökçek ise “Üzüldüm, o yüzden tweet atmadım” ifadelerini kullanmıştı.

KEL KAFA ÇILDIRACAK ŞİMDİ!
Gökçek aslında Süleyman Soylu'nun AK Parti içindeki varlığından son derece rahatsız. Özellikle Berat Albayrak-Süleyman Soylu savaşında damattan yana tavır almış, Süleyman Soylu için çok ağır ifadeler kullanmıştı.

Gökçek eski Bakan Berat Albayrak’a destek verdiği bir tweetinde “Hele o bir kel kafa var çıldıracak şimdi” diye yazmış sonra bahsettiği ismin Süleyman Soylu olmadığını iddia etmişti.

PARTİ İÇİNDE GÖKÇEK RAHATSIZLIĞI
Melih Gökçek'in, Soylu konusunda destek vermemesi parti içinde de rahatsızlık oluşturuyor. Soylu grubu "Bu kişisel mesele değil, devlet meselesi, ama burada bile ortada yoklar" diyerek tepkilerini dile getirirken, Beyaz TV'nin sessizliği dikkat çekiyor.
 

melih gökçek süleyman soylu