Melih Gökçek'e camide tepki iddiası: "Aynı camide saf tutup Allah'ın huzuruna duramayız"

TAKİP ET

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatı ile istifa eden Eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, cuma namazı için gittiği camide beklenmedik bir tepki ile karşılaştı. Eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Alişan Satılmış, Melih Gökçek'in safa girdiğini gören cemaatin Gökçek'e yönelik "Biz tüyü bitmedik yetimin hakkını yiyenlerle aynı camide saf tutup Allah'ın huzuruna duramayız" diyerek tepki gösterdiğini öne sürdü.

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatı ile istifa etmek zorunda kalan 6 belediye başkanından birisi olan Melih Gökçek, bu kez yeni bir iddia ile gündeme geldi. Eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Alişan Satılmış yaptığı bir sosyal medya paylaşımında, geçtiğimiz hafta cuma namazına giden Melih Gökçek'in cami cemati tarafından tepki gördüğünü öne sürdü.

"AYNI CAMİDE SAF TUTUP ALLAH'IN HUZURUNDA DURMAYIZ"
Satılmış'ın iddiasına göre cuma namazı için yanlarında Melih Gökçek'in saf tuttuğunu gören cami cemati "Biz tüyü bitmedik yetimin hakkını yiyenlerle aynı camide saf tutup Allah'ın huzuruna duramayız' diyerek camiyi terk etti.

Eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Alişan Satılmış'ın paylaşımı şu şekilde:
"Geçen hafta Cuma namazına gittiği camide İ.Melih Gökçek’in yanlarında saf tuttuğunu gören cami cemaati "Biz tüyü bitmedik yetimin hakkını yiyenlerle aynı camide saf tutup Allah’ın huzuruna duramayız" diye Camiyi terk etmişlerdi. Takip edin bu Cuma İ.Melih hangi camiye gidecek?"

 

melih gökçek alişan satılmış cami cemaat