Mehmet Yalçınkaya, MasterChef yarışmacısına iş teklifi yaptı

TAKİP ET

Şef Mehmet Yalçınkaya, MasterChef Türkiye'nin dün akşam ekranlara gelen final bölümünde işsiz kalan eski yarışmacı Tunahan'a iş teklifinde bulundu.

Somer Sivrioğlu, Danilo Zanna ve Mehmet Yalçınkaya'nın jüri üyeliğini yaptığı MasterChef Türkiye, dün akşam final bölümüyle ekrana geldi. Eren ve Hasan'ın kıyasıya mücadele ettiği finalde eski yarışmacılar arasında eğlenceli anlar yaşandı.

YALÇINKAYA'DAN İŞ TEKLİFİ
MasterChef'ten Elenen yarışmacılarla tek tek sohbet eden ünlü şefler, Tunahan Ak'a söz hakkı verdi. Eğlenceli halleriyle tanınan Tunahan ise "Ben işe falan girmedim. Bana hiç iş teklifi gelmedi, anlamadım bunu. İşsizim, 27 yaşındayım ve İstanbul'da yaşıyorum. Bunu da bildireyim. Bir YouTube kanalı açtım. Oraya videolar çekiyorum" dedi. Tunahan'ın sözleri üzerine konuşan Mehmet Yalçınkaya, "Sana iş teklifi gelmedi mi? Benimle çalışırsın" ifadelerini kullandı.

Tunahan Ak, büyük teklife "Şefim benim evim oraya uzak" sözleriyle karşılık verince, Mehmet Yalçınkaya, "Ben iş teklifimi yaptım" diyerek konuyu kapattı.

MASTERCHEF TUNAHAN KİMDİR?
Masterchef 2021’de yarışan Tunahan Ak, aslen Bursalı ve 20 yaşında. Aşçılık lisesi mezunu olan Tunahan Ak, Bolu’da 4 sene yatılı okumuş. 1,5 senedir Kadıköy’de çikolata imalathanesinde çalıştığını belirtti. 14 yaşına kadar İzmit’te ailesiyle beraber yaşayan yarışmacı Bolu’da 4 sene yatılı okuduktan sonra İstanbul'a geldi.

Müjdat gezen sanat merkezinde tiyatro eğitimi alıp sonrasında tiyatro da bir oyunculuk atölyesinde eğitim alan MasterChef Tunahan, MasterChef’in hayatın yönünü değiştirdiğini belirtti.

masterchef mehmet yalçınkaya iş teklifi tunahan