Mehmet Şen isimli youtube yayıncısının dorse tespitleri gündem oldu

TAKİP ET

Mehmet Şen isimli Youtube yayıncısı, kamyonlara çarpan araçların, dorse nedeniyle büyük hasar aldıklarını ve ölümlerin yaşandığını vurguladı. Kamyonların arkasına lastik konulması önerisi getirdi. Görüntüler kısa sürede 5 milyona yakın izlendi.

Mehmet Şen isimli Youtube yayıncısı, sosyal medyada paylaştığı video ile büyük ses getirdi.

Yaşanan ölümlü trafik kazaları için dorse firmalarının neler yapabileceğine dair yerinde tespitler sunan Şen, söz konusu videoda bu tespitleri uygulamalı olarak da anlattı.

Çaykaralı Mehmet Şen ismiyle sosyal medyada yayınlar yapan vatandaşın samimi üslubu izleyicinin beğenisini kazandı.

"SORUNLAR ÇÖZÜLEMEZ"

Yayıncı Mehmet Şen konu ile ilgili düşüncelerini şu sözlerle aktardı;

"İnsanı öldüren, araba girdiği zaman orası değil, insanı öldüren burası burası bu köşe. Ben bunu niye attım, her zaman söylüyorum bu memlekette beyaz yakalar hariç, mesleğin içinden gelen adamlar yetkilendirilmediği müddetçe sorunlar çözülemez."

STEPNE YUVALARI LASTİK OLMALI

Şen açıklamalarına şöyle devam etti;

"Ne bu yanaş! Stepne yuvası, buraya demir yapacaksın diyorlar doğru mu? Adam bu sefer de demire girip ölüyor, ha buraya girmiş, ha şuraya girmiş, lastiğe girse bundan iyi, lastik fırlatır atar, burası adamı mahvediyor, taksinin camı ta adamın kafasına giriyor. Stepnelerin biri burada olacak biri burada olacak vurduğu zaman mukavemeti alacak geri fırlayacak taksi başka çare yok."

"MİLLET TRİLYONER OLUYOR"

Sözü dorse firmalarına getiren Şen'in açıklamalarının devamı şu şekilde oldu;

"Dorse firmaları, buraya yalandan 2 tane alüminyumdan arka alıp da 1.5 trilyona dorse satıyor. Millet trilyoner oluyo, arge mühendisler kahve içiyor sabahleyin ofiste camdan dışarı bakarken İstanbul'da plazada."

Gemi bile vapur bile lastikle duruyor ya doğru mu? İstanbul'da böyle durmuyor mu?

İŞTE O GÖRÜNTÜLER

 

mehmet şen tır dorsesi kamyon stepne trafik kazası ölüm