Mehmet Şef, yarışmacının sözlerine sinirlendi: "Delireceğim, vallahi delireceğim"

TAKİP ET

Masterchef Türkiye'nin son bölümünde Şef Mehmet Yalçınkaya, yarışma öncesi konuşan Fatma Nur'un sözlerine sinirlendi. Yalçınkaya, "Delireceğim, vallahi delireceğim" dedi.

Somer Sivrioğlu, Mehmet Yalçınkaya ve Danilo Zanna'nın jüri üyeliğini yaptığı MasterChef Türkiye'de takım oyununu kaybeden kırmızı takım yarışmacıları dokunulmazlık oyununda hünerlerini sergiledi.

Şefler, oyun öncesi kırmızı takım yarışmacılarına söz verdi. Fatma Nur'un sözleri Mehmet Şef'i kızdırdı. Danilo Şef'in "Fatma Nur sen sadece katmer mi yaptın?" sorusu üzerine açıklamada bulunan genç yarışmacı şu ifadeleri kullandı:

"Hayır şefim sadece katmer yapmadım. İlk önce Kıvanç'a yardım etmek istedim. Böreğin içerisini ben yaptım. Sonra ona verdim. Süt reçelini çok bilmiyordum. Baktım bilenler var, onlara vermek istedim. Katmer ortada kalmıştı. Ben de 'Alayım, yapayım' dedi. Daha önce yapmadım ama hamurunun nasıl açıldığını biliyordum. Barış'ı suçlayamam. Ben kendim istedim aldım. O arada da geldi Yağız da yardım etti. Fırın dolu olduğu için Kıvanç pişirdi sağ olsun. Ekipçe çalıştık. Açıkçası ben takımda bir sıkıntı görmüyorum. "

"VALLAHİ DELİRECEĞİM"

Mehmet Yalçınkaya Fatma Nur'un bu sözlerini "Delireceğim, vallahi delireceğim!" diyerek kesti:

"Artık anlatamıyoruz derdimizi. Kendi kendime konuşmaya başladım yani. Ne sorunu yok? Çiğ yemekler var, çıkmayan yemekler var. Yarışmacılar mutlu ve başarılı olduklarını söylüyor."

MasterChef yarışmacısı Fatma Nur, Mehmet Yalçınkaya'nın bu tavrı üzerine kendini şu sözlerle savıundu:

"Şefim sadece imece usulü çalıştığımızdan bahsediyorum. Herkes birbirine yardım etti. 'O konuda iyiydik' demek istiyorun. Yoksa dediğiniz gibi; yetmeyen 6, 7-8 tabak var sanırım. O yüzden ben de üzgünüm açıkçası ama yapabileceğimiz bir şey yok."

MASTERCHEF'TE ELEMA ADAYLARI BELLİ OLDU

Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna'nın jüri üyeliğini yaptığı MasterChef'te gecenin sonunda en güzel yemeği yapan Yağız dokunulmazlığı kazandı. Yağız, eleme potasına Fatma Nur'u soktu, diğer eleme adayı ise takım oylaması sonucu Barış oldu.

MasterChef yarışma Mehmet Şef