Mehmet Fatih Doğrucan Hoca son yolculuğuna uğurlandı

TAKİP ET

Tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Doç. Dr. Mehmet Fatih Doğrucan, Ankara'da son yolculuğuna uğurlandı.

Ülkücü camianın yakından tanıdığı isimlerden Akdeniz Üniversitesi Felsefe Bölümü Bilim Tarihi ve Felsefesi Anabilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Mehmet Fatih Doğrucan, Ankara'da son yolculuğuna uğurlandı.

Ciddi Gazete'nin haberine göre, uzun süre gırtlak kanseriyle mücadele eden Mehmet Fatih Doğrucan için Kocatepe Camii'nde öğle namazını müteakip cenaze namazı kılındı. Doğrucan, Ankara Gölbaşı Mezarlığı'na defnedildi. Doğrucan'ın ailesi, taziyeleri Gölbaşı Örencik Mahallesi Kültür Merkezi'nde kabul edeceğini duyurdu.

MERAL AKŞENER CENAZE TÖRENİNE KATILMADI

MHP'deki kongre sürecinde Meral Akşener'e destek veren Mehmet Fatih Doğrucan'ın eşi Ayşegül Doğrucan, İyi Parti Kurucular Kurulu'nda yer aldı. Ardından seçim sürecinde milletvekili listeleri hazırlanırken, Doğrucan çiftinin arası Meral Akşener'le açıldı. Mehmet Fatih Doğrucan'ın Kurucular Kurulu'nda yer alan eşi Ayşegül Doğrucan partiden istifa etti. Mehmet Fatih Doğrucan, zaman zaman sosyal medya hesabından Meral Akşener'i eleştirdi.

Akşener, bir dönem kendisine çok yakın isimlerden olan Mehmet Fatih Doğrucan'ın vefatı nedeniyle taziye mesajı yayımlamadı, cenaze törenine de katılmadı.

KORAY AYDIN CENAZE TÖRENİNE KATILDI

İyi Parti Siyasi İşler Başkanı Koray Aydın, Fatih Doğrucan'ın Kocatepe Camii'nde kılınan cenaze namazına eşlik ederek tabutu taşıdı. Koray Aydın, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı: "Hakk'ın rahmetine kavuşan değerli akademisyen, yazar ve fikir insanı Mehmet Fatih Doğrucan kardeşimi, Ankara Kocatepe Camii'nden ebedi aleme uğurladık. Yüce Allah merhum Hocamıza rahmet etsin. Ruhunu şad, mekânını Cennet etsin. Ailesi ve tüm sevenlerine sabır ve metanet versin."

Uzun süre Ülkü Ocakları'nda da görev yapan Mehmet Fatih Doğrucan için MHP Genel Merkezi'nden de taziye paylaşımı yapılmadı.

TURGUT ALTINOK: MEKANI CENNET OLSUN

Cenaze törenine katılan Keçiören Belediyesi'nin AKP'li başkanı Turgut Altınok, "Yaptığı araştırma ve çalışmalarla Türk dünyasına büyük hizmetlerde bulunan kıymetli bilim insanı Mehmet Fatih Doğrucan'ı rahmete uğurladık. Merhuma Allah'tan rahmet, ailesi ve sevenlerine sabırlar diliyorum. Mekanı cennet olsun" dedi.

mehmet fatih doğrucan cenaze