Mehmet Erdem ve Vildan Atasever evleniyor! Ne zaman evlenecekler, Mehmet Erdem ve Vildan Atasever kimdir?

TAKİP ET

IMDb listesinde Türk televizyon tarihinin en kaliteli dizisi olan Leyla ile Mecnun'un müziklerini yapan Mehmet Erdem, Aşkın Nur Yengi ile dün sahne aldığı Kuruçeşme Açıkhava konserinde ünlü oyuncu Vildan Atasever ile evleneceklerini duyurdu. Kameralara gözükmeyi tercih etmeden bir süredir aşk hayatı yaşayan ikilinin evlilik karar ise hayranlarını şaşırttı. 

Kuruçeşme Açıkhava Konser Alanı’nda geçtiğimiz akşam Aşkın Nur Yengi ve Mehmet Erdem sahne aldı. Erdem, konser öncesi basına verdiği demeçte 9 Eylül’de ünlü oyuncu Vildan Atasever ile olan ilişkisini evlilikle taçlandıracaklarını açıkladı. Geceye; Erdem’in açıklaması damga vururken ünlü sanatçının hayranları, evlilik hakkında ayrıntıları araştırmaya başladı. İşte Vildan Atasever ile Mehmet Erdem'in düğün detayları… Mehmet Erdem ve Vildan Atasever ne zaman evleniyor, Vildan Atasever kimdir, Mehmet Erdem kimdir?

MEHMET ERDEM VE VİLDAN ATASEVER NE ZAMAN EVLENİYOR?
Kuruçeşme Açıkhava’daki konsere dün gece damga vuran açıklama yapan Mehmet Erdem, Vildan Atasever'le evleneceklerini duyurdu. Sanatçı, "Nişanlandığınız yazıldı, evlilik ne zaman?" sorusuna “Doğrudur, nişanlandık. Önümüzdeki hafta aile arasında sade bir düğün töreni yapacağız." yanıtını verdi.

Düğünün 9 Eylül'de CVK Park Bosphorus Hotel'de yapılacağı öğrenilirken Erdem'e, "Nasıl bir evlilik teklifi yaptınız?" diye yöneltildi. Erdem, "Çok merak etmeyin onları. Bizim aramızda kalsın" şeklinde karşılık verdi. 

MEHMET ERDEM KİMDİR? 
1978 yılında Manisa'da dünyaya gelen Mehmet Erdem, aslen Malatya Arapgirlidir. İzmir Fen Lisesi'nden mezun oldu. Lisans eğitimini Boğaziçi Üniversitesi Makine Mühendisliği bölümünde tamamladı. Babası klarnet, dayısı bağlama çalan Mehmet Erdem, çocuk yaşlarda müzikle ilgilenmeye başladı. 5 yaşında mandolin çalmayı öğrendi. Daha sonra bağlama ve cümbüş de çalmaya başladı. Lise döneminde çeşitli gruplarda müzisyen ve vokalist olarak yer aldı.

Film ve dizi müzikleri besteledi. 2009 yılında Tarık Akan ve Şerif Sezer'in başrol oynadığı 'Deli Deli Olma' filmine yaptığı müzikle Altın Portakal'da en iyi film müziği ödülünü aldı. Leyla ile Mecnun, Kuzey Güney, Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi ve Deliha 2 dizilerinde konuk oyuncu olarak yer aldı.

Ekim 2015 tarihinde 'uyuşturucu kullanmak' suçundan 10 ay hapis cezasına çarptırıldı, 'örgüt kurmak, yönetmek ve üye olmak' suçundan beraat etti. Mahkeme, hapis cezasının 1 yıldan daha az olması nedeniyle cezayı erteledi.

VİLDAN ATASEVER KİMDİR?
26Temmuz 1981 tarihinde Bursa'da dünyaya geldi. Vildan Atasever aslen Erzurumludur ve 5 kardeştir. İlk ve orta öğrenimini İstanbul Bahçelievler Gürsoy Koleji'nde, lise öğrenimini Cihangir Koleji'nde tamamladı. Vildan Atasever lise mezunudur.

15 yaşında amatör olarak tiyatro oyunculuğuna başlayan Atasever, Sinema deneyimini ise 2004 yılında Perihan Mağden'in yazdığı ve Kutluğ Ataman'ın yönettiği 'İki Genç Kız' filminde oynadığı 'Handan' rolüyle yaşadı. Buradaki rolüyle Altın Portakal'da ödüle layık görüldü.

2004 yılında 'Azize' ve 'Kadın İsterse', 2007 yılında 'Bıçak Sırtı' ve 'Yaralı Yürek', 2008 yılında 'Gece Sesleri', 2009 yılında 'Samanyolu', 2011 yılında 'Başrolde Aşk', 2013 yılında 'Osmanlı Tokadı', 2015 yılında 'Yaz'ın Öyküsü', 2016 yılında 'Muhteşem Yüzyıl: Kösem', 2017 yılında 'Klavye Delikanlıları', 2019 yılında 'Tek Yürek', 2020 yılında Payitaht: Abdülhamid', 2021 yılında 'Bonkis' dizilerinde oynadı.

mehmet erdem vildan atasever evlilik vildan atasever ve mehmet erdem evleniyor leyla ile mecnun