Mehmet Dinçerler'in Kerimcan Durmaz ile görüntüleri gündem oldu

TAKİP ET

Hadise'nin boşanma davası açtığı Mehmet Dinçerler'in Kerimcan Durmaz ile görüntüleri sosyal medyada gündem oldu.

Hadise, Nisan ayında dünyaevine girdiği Mehmet Dinçerler ile boşanacağını duyurdu. Dinçerler ise Instagram hesabından eşini takipten çıkartarak birlikte olan fotoğrafları sildi.

Hadise ile Dinçerler'in boşanma davası günün en çok konuşulan olayı olurken Dinçerler'in eski paylaşımları ve videoları sosyal medyada gündem oldu.

SAMİMİ GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI

Söz konusu görüntüde Mehmet Dinçerler ile Kerimcan Durmaz'ın bir eğlence mekanında samimi şekilde eğlendiği anlar göze çarpıyor. Bir karede ise Mehmet Dinçer ile Kerimcan Durmaz'ın öpüştüğü iddia edildi.

ARABADAKİ GÖRÜNTÜLERİNİ PAYLAŞTI

Yapımcı Erol Köse, Instagram hesabından Mehmet Dinçeler ve Kerimcan Durmaz'ın arabada sohbet ederken çekilen görüntülerini yayınladı.

Köse'nin "Hadise'nin kocasının farklı zevkleri" notuyla yayınladığı videoda Dinçerler'in birlikte yemek yediği Durmaz'ı evine bıraktığı duyuluyor.

Durmaz'ın videoda "Beni eve götürür müsün artık. Yemeğimizi yedik, tatlımızı yedik, kahvemizi de içtik beni rahat bırak artık. 'Bekleyenin mi var, arkadaşın mı gelecek?' diye hiç sormuyorsun" dediği Dinçerler'in de "Seninle vakit geçirmek..." dediği duyuluyor.

Kerimcan Durmaz Mehmet Dinçerler