Mehmet Dinçerler'in Hadise'ye nişanda taktığı bileziğin fiyatı gündem oldu

TAKİP ET

Şarkıcı Hadise'ye aldığı pahalı hediyeler ile gündeme gelen Mehmet Dinçerler, kesenin ağzını bu kez nişan için açtı. Mehmet Dinçerler daha önce ailesine ait 3 şirketin konkordato sürecinde Hadise'ye aldığı 3 milyon liralık yüzük ile olay  yaratmıştı. 

Müziği kadar özel yaşamı ile de gündem olan şarkıcı Hadise, bir süredir Mehmet Dinçlerler ile ilişki yaşıyor. Evlilik hazırlıkları yapan ve kameralardan uzak kalmayı tercih eden çift ise yeniden pahalı hediyeler ile gündeme geldi.

GİZLİLİK SÖZLEŞMESİ İMZALATTI
Mehmet Dinçerler ile geçtiğimiz hafta Göktürk'teki evinde evliliğe ilk adımı atan Hadise, nişan öncesinde tüm çalışanlara gizlilik sözleşmesi imzalattı. Bu sayede nişan merasimindeki tüm detayları gizli tutan Hadise'ye nişanda ne takıldığı merak konusu oldu. 

Hadise'ye evlilik teklifinde bulunurken 3 milyon TL'lik bir yüzük takan Dinçerler, nişanda da kesenin ağzını açtı.

75 BİN DOLARLIK PIRLANTA BİLEZİK
Takvim'den Aydın Hamza'nın haberine göre; Mehmet Dinçerler ile ailesi, Hadise'ye bu kez de 75 bin dolar yani yaklaşık 1 milyon 100 bin TL'lik pırlanta bir bilezik taktı.

Mehmet Dinçerler'in Hadise'ye aldığı yüzük, Dinçerler ailesine ait üç şirketin konkordato davasına damga vurmuştu. Şirketin ortağı amca Mehmet Dinçerler'in avukatı, "40 bin dolarlık yüzük alacağına borcunu ödesin" demişti.

nişan mehmet dinçerler hadise bilezik