Mehmet Ali Erbil sivilce için hastaneye ödediği parayı açıkladı, tepki gösterdi

TAKİP ET

Şovmen Mehmet Ali Erbil, sosyal medya hesabından hayat pahalılığına isyan etti. Sivilce için gittiği hastaneye ödediği parayı açıklayan Erbil, tepki gösterdi.

Uzun süre kaçış sendromu hastalığı nedeniyle tedavi gören ve ekranlardan uzak kalan şovmen Mehmet Ali Erbil, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla gündemde.

Yürümekte zorlanan ve evinde bakımına devam edilen Mehmet Ali Erbil, sırtındaki sivilce için özel bir hastaneye gittiğini söyledi. Erbil, hastanede ödediği paraya isyan etti.

Instagram hesabından sırtındaki sivilceyi paylaşan Mehmet Ali Erbil, "Bugün sivilcemi gösterdik iki dakika için ve 1300 TL para aldılar. Allah kimseyi Li..... (Özel hastane) düşürmesin" ifadelerini kullandı.

8 YIL 10 AY HAPSİ İSTENMİŞTİ
Sosyal medya fenomeni Ece Ronay, geçtiğimiz aylarda Mehmet Ali Erbil'in kendisini taciz ettiğini iddia etmiş ve WhatsApp mesajlarını yayınlamıştı.

Yaşananların ardından Mehmet Ali Erbil'in Ece Ronay'ı tehdit ettiği iddiasıyla 'Elektronik haberleşme aracılığıyla cinsel taciz', 'Sesli yazılı veya görüntülü bir iletiyle hakaret' ve 'Tehdit' suçlarından 8 yıl 10 aya kadar hapsi istenmişti.

mehmet ali erbil sivilce hastane özel hastane fiyat para