Mehmet Ali Erbil ile Seda Sayan kavgasına Seren Serengil de dahil oldu!

TAKİP ET

Seda Sayan ve Mehmet Ali Erbil arasında yaşanan tartışmaya Seren Serengil'de dahil oldu. Serengil, 'Mehmet Ali seni üzeni üzerim' dedi ve Sayan hakkında şok sözler kullandı!

Mehmet Ali Erbil’in sosyal medya hesabından yaptığı Seda Sayan hakkındaki paylaşımının ardından Sayan’da Erbil hakkında şok iddialarda bulunmuştu ve ikili arasında bir tartışma başlamıştı. Tartışmaya Seren Serengil’de dahil oldu. 

Mehmet Ali Erbil’in Instagram hesabından Sayan hakkında söylenen “Geçmişi biraz daha temiz olsaydı iftar programı da sunardı. Helal olsun televizyonlar, reyting alamayan bu kadını hâlâ çalıştırıyor” sözlerini paylaşmasıyla ikili arasındaki gerginlik başlamıştı.

Seda Sayan da bu sözlere önce “Allah, ıslah etsin. Allah, müstahakkını versin. Keşke başına gelenlerden ders çıkarıp kirli ruhunun temizlenmesi için çaba sarf etseydi. Ama maalesef huylu huyundan vazgeçmiyor” ifadeleri ile cevap vermişti. 

TECAVÜZ İDDİASI 
Seda Sayan bu paylaşımdan sonra Erbil hakkında bir iddiada  bulunarak Erbil’in bir kadına tecavüz ettiğini öne sürmüştü. 

Seda Sayan Instagram hesabından olayı şu sözler ile anlatmıştı,  “Tuğba ile evliyken evdeki hizmetli masum kıza tecavüz ettiğinde sessiz kaldığım için geçmişimin kirli olduğu doğrudur. Bence işine bak, ruhunu arındır. Ayrıca bu olayda benim geçmişimi kirli yapmaz. Zaten boşanma nedenin bu olay olduğu için tüm yakınındaki eşlerin ailen herkes olaya vakıftı. Hepsi seni kurtarma peşindeydi. Ben dış kapının dış mandalıydım. Geçmişi kirli olan sensin.” 

Mehmet Ali Erbil ise bu söylenenlerin bir iftira olduğunu söylemişti. 

Seren Serengil ise ikili arasındaki bu olaya Instagram üzerinden paylaştığı bir mesaj ile dahil oldu. 

"SENİ ÜZENİ ÜZERİM"
Serengil, Seda Sayan’ın iddiaları üzerine “Mehmet Ali seni üzeni üzerim... Hele pavyondan çıkıp yemediği halt kalmamış, zamanında zengin iş adamlarına kadın ayarlayan, peşkeş çekenleri hiç affetmem. Sana attıkları iftirayı onlar ispat edemezler ama ben de bu arsızların tapeleri var. Sana bir laf daha ederlerse onları yayınlarım.” sözleri ile Seda Sayan’ı ifşa edeceğini söyleyerek, Erbil’in yanında durdu.

mehmet ali erbil seda sayan seren serengil