Mehmet Ali Erbil ekranlara geri dönüyor

TAKİP ET

Kaçış sendromu hastalığı nedeniyle aylarca hastanede tedavi gören Mehmet Ali Erbil'den sevenlerine güzel haber geldi. Erbil, ekranlara geri döneceğini açıkladı.

Yakalanadığı Kaçış sendromu hastalığı nedeniyle uzun zamandır ekranlar olmayan usta şovmen Mehmet Ali Erbil, izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor. Erbil, ekranlara geri dönenceğinin müjdesini verdi.

fenomen programı Çarkıfelek ile televizyon dünyasına dönüş yapacak olan Mehmet Ali Erbil, ekranlarda yer alacağı tarihe dair de konuştu. 

KURBAN BAYRAMI’NDA EKRANLARA DÖNÜYOR
Mehmet Ali Erbil, “Bu yaz bir programla ekrana gelir misin?” sorusu üzerine “Birçok prodüktör arkadaşım istiyor. Kurban Bayram’ı gibi ve haftanın 1 ya da 2 günü Çarkıfelek’le nostalji yapabiliriz. Güzel olur, insanlar özledi. Hem yarışmayı hem beni özlediler” dedi.

Erbil,gazeteci Olcay Ünal Sert'e yaptığı açıklamada, "Gözlemlediğim kadarıyla halkımızın eskisine oranla çok daha fazla gülmeye ihtiyacı var. Bir aksilik olmazsa Haziran ayı gibi ya da Kurban Bayramı'nda, sürpriz bir kanalla sevenlerimle buluşmayı umut ediyorum, bende onları çok özledim" ifadelerini kullandı.

20 YIL ÇARKIFELEK’İ SUNDU
Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, 20 yıl ekranlarda Çarkıfelek yarışmasını sundu. Yarışma ile özdeşleşen Erbil, Kanal D, TGRT, Show TV, Kanal 1, FOX TV, Star TV ve TNT ekranlarında izleyiciyle buluştu.

mehmet ali erbil çarkıfelek televizyon ekran