Mehmet Ali Erbil ekranlara geri dönüyor: Sunacağı programı açıkladı

TAKİP ET

Mehmet Ali Erbil, yıllar sonra ekranlara geri dönüyor. 2018 yılında evinin banyosunda düşerek, yaralanan ve 'Kaçış Sendromu' hastalığına yakalanan Erbil, önümüzdeki aylarda Çarkıfelek programı ile tekrar ekranlara döneceğini açıkladı.

Geçtiğimiz yıllarda yaşadığı sağlık sorunları nediyle 4 yıldır ekranlardan uzak olan Mehmet Ali Erbil'den yeni haber geldi. Nasuh Özdemir İstanbuli’nin yayınladığı programa konuk olan Mehmet Ali Erbil, önümüzdeki aylarda Çarkıfelek programı için tekrardan ekrana döneceğini söyledi.

"ÇARKIFELEK' İLE SEVENLERİMİZİN KARŞISINDA OLACAĞIZ"
Ağır bir hastalık geçirdiğini belirten Erbil, şöyle konuştu:
“Uzun bir tedavinin ardından kendimi çok iyi hissediyorum. Süreçte her geçen gün daha iyi duruma geldik. Sevenlerimin de birçoğu bana dualar etti onların dualarıyla ve tedavilerle ayakta kaldık. Şükürler olsun ki şu anda çok iyi durumdayım.

Bildiğiniz gibi yıllardır sunduğumuz ve bizimle özdeşleşen bir programımız var. Çok yakın zamanda 'Çarkıfelek' programı ile sevenlerimizin karşısında olacağız. Tabi birçok yeni proje üzerinde çalışmalarımız da devam ediyor. Sizin aracılığınız ile özellikle zor günlerimde beni yalnız bırakmayan tüm sevenlerime teşekkür ediyor ve hepsine saygı ve selamlarımı iletiyorum."

mehmet ali erbil çarkıfelek ekranlar ekran yarışma