Mehmet Ali Erbil, Ece Ronay'ın sözleri affetmedi: 100 bin liralık tazminat davası açtı

TAKİP ET

Mehmet Ali Erbil ile Ece Ronay arasındaki taciz tartışmasında sular durulmuyor. Erbil, kendisine "Sapık, tacizci, ahlaksız..." diyen Ece Ronay'a 100 bin liralık tazminat davası açtı.

Sosyal medya fenomeni Ece Ronay, geçtiğimiz aylarda Mehmet ali Erbil'in kendisine gönderdiği mesajları ifşa ederek, "Taciz ve hakaret" iddiasıyla suç duyurusunda bulunmuştu. Ancak ikili arasındaki sular durulmuyor.

Savcılık soruşturması devam ederken Erbil, iftiraya maruz kaldığını ve kişilik haklarının saldırıya uğradığını iddia ederek Ronay’a 100 bin liralık manevi tazminat davası açtı.

MagazinBurada'nın haberine göre İstanbul Asliye Hukuk Mahkemesi’nde açılan dava dilekçesinde, Ece Ronay’ın kendi reklamını yapmak adına Mehmet Ali Erbil’i tuzağa düşürerek toplum önünde linç etmeye çalıştığı iddia edildi.

Erbil’in avukatı Şeyda Yıldırım, “Davalı ayrıca bir televizyon programına konuk olmuş ve müvekkil için kadın tacizcisi olduğunu ve Türk halkından özür dilemesi gerektiğini belirtmiştir. Müvekkile iftira atan, küçük düşüren, onuruyla oynayıp onu aşağılayan ve saygınlığını zedeleyen Ece Ronay’dan 100 bin lira manevi tazminat istiyoruz” dedi.

 


 

mehmet ali erbil tazminat dava ece ronay taciz sosyal medya fenomen