Mehmet Ali Erbil: Ece Ronay'a mesajları ben değil asistanım attı

TAKİP ET

Ece Ronay ile Mehmet Ali Erbil arasındaki taciz davasında yeni bir gelişme yaşandı. Mahkeme, "Mesajları ben değil asistanım attı" diyen Erbil'in asistanının tanık olarak dinlenmesine karar verdi.

Mehmet Ali Erbil ve fenomen Ece Ronay Bilir, birbirlerine girmişti. Ece Ronay, Mehmet Ali Erbil'in kendisine yazdığı mesajları ifşa etmiş ve sonrasında suç duyurusunda bulunmuştu. Erbil'in 8 yıl 10 aya kadar hapsinin istendiği davada yeni bir gelişme yaşandı.

İfadesi alınan Mehmet Ali Erbil, mesajları kendisi değil asistanı Nuray Kaya'nın attığını iddia etti.

Mahkeme, "Ben değil, mesajları asistanım attı" diyen Erbil'in asistanı Nuray Kaya ve kardeşi Mustafa Erbil'in tanık olarak dinlenmesine karar verdi.

NE OLMUŞTU?

Şarkılarını dijital platformlarda paylaşan Ronay, Erbil'e klibinde oynamasını teklif etti. Ünlü sunucu da maddi karşılık istemeden genç kadının teklifini kabul etti.

Geçen yıl Ekim ayında klip çekimi gerçekleştirildi. Çekimlerden birkaç gün sonra Mehmet Ali Erbil'in, Ronay'a mesaj attığı iddia edildi. Hatta ünlü şovmen, genç kadına beraber uyuma teklifi götürdü.

Reddedilen Erbil bu kez hakaretler yağdırdı. Neye uğradığını şaşıran Ece Ronay, hakaretlerin ardından savcılığın kapısını çaldı.

Mehmet Ali Erbil Ece Ronay mesaj kız çocuğuna taciz