Mehmet Ali Erbil'den Emel Sayın itirafı: "3 ay aşk yaşadık!"

TAKİP ET

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, son zamanlarda yaptığı açıklamalarla sık sık gündeme gelmeye devam ediyor. Erbil, yıllar sonra çarpıcı bir itirafta bulundu. Emel Sayın ile 3 ay aşk yaşadığını söyleyen Erbil, "Neden ayrıldığımızı açıklayamam" dedi.

Son dönem de yaptığı açıklamalarla sık sık gündeme gelen Mehmet Ali Erbil, 'Söylemezsem Olmaz' programına telefonla bağlandı. Erbil'den yıllar sonra Emel Sayın ile ilgili bir itiraf geldi. Erbil, bir dönem Emel Sayın ile 3 ay boyunca aşk yaşadığını söyledi ve "Neden ayrıldığımızı açıklayamam" dedi.

Magazin gündeminde hiç bilinmeyen bu aşkı itiraf eden Erbil, Emel Sayın'la 3 ay kadar beraberdim. Emel Sayın hastane sürecinde beni hiç yalnız bırakmadı. Hiç kaybetmediğim, birlikte yaşadığım dostum ama neden ayrıldığımızı açıklayamam. 'Aşkım Aşkım' dizisinden çok önce olan bir ilişkiydi...' ifadelerini kullandı. 

Emel Sayın için 'Çok sevdiğim hala görüştüğüm, her zaman benim yanımda olan iyiliğimde kötülüğümde çok önemli bir dostum...' dedi. 

2008 yılında 'Aşkım Aşkım' dizisinde rol alan ikiliden Erbil, ilişkilerinin bu diziden çok önce yaşandığını belirtti. Emel Sayın, 2001'de Mehmet Ali Erbil ve Sedef Erbil'in Girne'deki düğününe katılmıştı.

Öte yandan Erbil, geçtiğimiz günlerde 'Genç kuşaktan Serenay Sarıkaya'yı beğeniyorum' sözleriyle gündeme gelmişti. Mali, 'Serenay sana mesaj atsa onunla konuşur musun' sorusuna 'Piyasada benden önce adı çok geçmiş kişilerle birlikte olmadım, onları kınadığım anlamına gelmesin’ cevabını verdi

emel sayın mehmet ali erbil aşk