Mehmet Ali Erbil, canlı yayına aldığı konuğuyla tartıştı: "Küfredip, el hareketi yaptı"

TAKİP ET

Mehmet Ali Erbil, TikTok hesabında açtığı bir canlı yayında konuk aldığı kişiye hakaret edip,el hareketi yaptı. Erbil'in görüntüleri sosyal medyada gündem oldu.

Yaşadığı sağlık sorunlarını geride bırakan ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil,  TikTok canlı yayınında dil çıkartıp, 'TikTokçu geldi hanım' sözleri olay olurken bu kez de canlı yayında konuk ettiği bir kişiyle tartışmasının ardından hakaret edip, el hareketi yaptı. 

Canlı yayınlar açarak takipçileriyle sohbet eden Mehmet Ali Erbil, fenomen Murat Avcı’yı yayına alarak sohbet etmeye başladı. Erbil, tartıştığı fenomene küfür etti. Bununla da kalmayan Erbil, "Ana bacı küfür etme, seni gelir Yeniköy’den alırım" diyen Avcı'ya el hareketi yaptı.

Sonrasında Avcı’yı yayından atan Erbil, "Beni Yeniköy’den alacakmış. Beni Yeniköy’den alacak adam anasının karnından doğdu mu?"ifadelerini kullandı.

"ETTİĞİN KÜFÜRLERİN HESABINI VERECEKSİN"

Küfüre maruz kalan Murat Avcı ismindeki fenomen ise sosyal medyasından "Sırf engelli kardeşimize destek verdiğim için onu savunduğum için benim canlı yayınıma katılıp ana bacı küfür eden Mehmet Ali ettiğin küfürlerin hesabını vereceksin!" açıklamasını yaptı.

İşte o anlar:

 

mehmet ali erbil tiktok canlı yayın küfürleşme