Mehmet Ali Çelebi'den Erdoğan'a övgü dolu mesaj: AKP'ye mi katılacak?

TAKİP ET

AKP'ye katılacağı iddia edilen İzmir Milletvekili Mehmet Ali Çelebi, sosyal medya hesabından Cumhurbaşkanı Erdoğan'a övgü dolu bir mesaj paylaştı.

Gazeteci Barış Yarkadaş, CHP'den istifa edip Memleket Partisi'ne katılan ve Memleket Partisi'nden de istifa eden bağımsız milletvekili Mehmet Ali Çelebi'nin AKP'ye katılacağını söyledi.

Yarkadaş'ın iddiasının ardından Mehmet Ali Çelebi'nin ne açıklama yapacağı merak konusu olmuştu. Çelebi, sosyal medya hesabından Cumhurbaşkanı Erdoğan'a övgü dolu bir mesaj paylaştı. Çelebi'nin açıklaması, "AKP'ye katılacağı doğrulandı" şeklinde yorumlandı.

ERDOĞAN'A ÖVGÜ DOLU MESAJ

Mehmet Ali Çelebi, "Çabuk unutanlara önemli bir hatırlatma: Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, 15 Temmuz’da direnmese ben dahil kumpaslarda yargılanan istisnasız herkes, ölüm listelerindeki Türkiye’nin binlerce önemli ismi bugün hayatta olmayacaktı.Hepimiz katledilmiştik" ifadelerini kullandı.

Ayrıca Çelebi, "Asker kökenli bir vekilim. Silahlı Kuvvetlerimizin namuslu ellerinde yetiştim.Birçok devre arkadaşım şehit oldu.40bin vatan evladımız boşuna toprağa düşmedi. PKK-Öcalan severlerin hoş görüldüğü denklemlerle işim olmaz net! Sìyaseti bıraksam da 6+1 değil Cumhur ittifakı derim" açıklamasında bulundu.

Mehmet Ali Çelebi Erdoğan AKP