Mehmet Ağar, Yalıkavak Marina'nın yönetim kurulu başkanlığından ayrılıyor

TAKİP ET

Sedat Peker'in iddiaları sonrasında tartışmaların merkezinde bulunan Yalıkavak Marina'da sıcak gelişmeler yaşanıyor. Mehmet Ağar, marinanın Yönetim Kurulu başkanlığından ayrılacağını açıkladı.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun Yalıkavak Marina’daki görevini bırakma çağrısı yaptığı eski İçişleri Bakanı Mehmet Ağar’ın sağlık sorunlarını gerekçe göstererek marinadan ayrılacağını açıkladı. 

Sözcü Gazetesi’ne açıklama yapan Ağar konuya ilişkin şunları söyledi; “Ben bu olaylar başladığı anda Yönetim Kurulu Başkanlığı’ndan ayrılmak istediğimi ifade ettim. Onlar belki bu hastalık dolayısıyla bir jest yaptılar bana.” diyerek başkanlıktan ayrılacağını ifade etti.

Sedat Peker’in iddialarının ardından adı gündemden düşmeyen Mehmet Ağar’ın, Süleyman Soylu’nun "Ben olsam 48 saat içinde bırakırım” şeklindeki açıklamasının ardından Yalıkavak Marina’daki Yönetim Kurulu Kaşkanlığı görevinden kovulduğu iddia edilmişti. Ağar, Sözcü Gazetesi’nden Yaşar Anter’e konuya ilişkin açıklamalarda bulundu. 

Yeni ameliyat olduğunu ve İstanbul’da dinlendiğini söyleyen Ağar; “Benim Bodrum'da ne işim var. Hastaneden yeni çıktım evdeyim. Ben bu olaylar başladığı anda Yönetim Kurulu Başkanlığı'ndan ayrılmak istediğimi ifade ettim. Onlar belki bu hastalık dolayısıyla bir jest yaptılar bana. Bugüne kadar bekletmişlerdi. Ama konular çıktığı anda herkes rahatlasın diye bir dilekçe vermiştim, kapatsınlar diye konuyu. Yani ayrılmak istediğimi 10-15 gün evvel önce beyan etmiştim ben. Ne yaptılar bilmiyorum. İşin doğrusu ilgilenecek vaktim de zamanım da yok” ifadelerini kullandı.
 

Mehmet Ağar'ın oğlu Tolga Ağar'dan Erdoğan'lı paylaşım

Susurluk JİTEM davasında tarihi karar: Mehmet Ağar ve diğer sanıklar yeniden yargılanacak!

Mübariz Mansimov'un lüks partisinden çarpıcı görüntüler: Hülya Avşar, Fatih Terim, Aziz Yıldırım, Mehmet Ağar...

Alaattin Çakıcı, Mehmet Ağar, Engin Alan ve Korkut Eken aynı karede

mehmet ağar yalıkavak marina