Mehmet Ağar ve Sibel Can, Mübariz Mansimov'un doğum gününü kutlamak için Azerbaycan'a gitmişler!

TAKİP ET

Sedat Peker'in yayınladığı videolarla birlikte Mehmet Ağar ile FETÖ'den ceza alan Azerbaycanlı iş adamı Mübariz Mansimov Gurbanoğlu arasında yaşananlar tekrar gündeme gelmişti. Ağar ile Mansimov'un Azerbaycan'da doğum günü partisinden görüntüleri ortaya çıktı. Partide, Sibel Can ve Mahsun Kırmızıgül ve Mehmet Müftüoğlu gibi isimlerinde yer aldığı görüldü.

Mübariz Mansimov'un doğum günü partisi görüntüleri gündeme bomba gibi düştü. Görüntülerde Mansimov'un masasında Mehmet Ağar, Sibel Can, Mehmet Müftüoğlu ve Mahsun Kırmızıgül'ün olduğu görülüyor

AZERBAYCAN'A ÖZEL OLARAK GİTMİŞLER
2014 yılına ait görüntüler gündeme bomba gibi düşerken masadaki diziliş de dikkat çekti.

Masasnın başında Mehmet Ağar, hemen yanında Mansimov, Mahsun Kırmızıgül ve Dr. Osman Müftüoğlu oturururken karşılarında ise Sibel Can bulunuyor. 

Bir süre sonra Sibel Can masadakilere şarkı söylemek için ayağa kalkarken, Mansimov'un yerinde kalkarak Can'ı yanına gittiği ve samimi bir şekilde dans etmeye başladığı görülüyor. 

Öte yandan Hürriyet gazetesi yazarı Müftüoğlu’nun bozkurt işareti yaptığı ve Mansimov’un zafer işareti ile karşılık verdiği görülüyor.

Mehmet Ağar ile Mansimov’un samimiyetinin olduğu yıllara ait olan görüntülerden yıllar sonra Fethullahçı olmak ile suçlanan Mansimov, ifadesinde o yıl Ağar’ın oğlu Tolga Ağar’ın Yalıkavak Marina’da şube müdürü olarak işe başladığını ifade etmişti. Ardından Tolga Ağar, İstanbul’da şirketin yönetimine getirildi, AKP'den milletvekili olunca Tolga Ağar'ın yerini babası Mehmet Ağar aldı.

MANSİMOV İÇİN TÜRKİYE’DEN AZERBAYCAN’A GİTMİŞLER
Azerbaycan’da gerçekleşen doğum günü partisi Mansimov’un sahibi olduğu otelde verilirken Ağar, Sibel Can, Mahsun Kırmızıgül gibi görüntülerde yer alan isimlerin doğum partisi için Azerbaycan’a kadar gittiği ortaya çıktı.

İşte o görüntüler;

NE OLMUŞTU
Sedat Peker’in açıklamalarından sonra dikkatler eski İçişleri Bakanı Mehmet Ağar ve Azerbaycan Türkü iş adamı Mübariz Mansimov’a yönelmişti.

Peker, Ağar'ın Mansimov'a ait Yalıkavak Marina'yı zorla aldığını iddia etmiş ve Ağar’ın Mansimov’u Fethullah Gülen’le tanıştırdığını öne sürmüştü. İddiaları yalanlayan ve ‘Biz olmasak oraya mafya çöker’ sözlerini söyleyen Ağar daha sonra özür dilemişti. 

Ağar açıklamasında, Mansimov ile birlikte devletin bilgisi dahilinde Fethullah Gülen ile görüşmeye Pensilvanya'ya gittiklerini itiraf etmişti.

Mübariz Mansimov Gurbanoğlu kimdir? FETÖ ile ilişkisi var mı?

Mehmet Ağar, Süleyman Soylu'dan özür diledi! Mansimov ile Pensilvanya'ya gittiğini açıkladı

mansimov sibel can mehmet ağar sedat peker azerbaycan