Megan Fox ve Machine Gun Kelly, MTV Video Müzik Ödülleri'ne damga vurdu!

TAKİP ET

MTV Video Müzik Ödülleri 40'ıncı yılını kutlarken kıyafetleriyle gecenin en dikkat çeken isimleri Megan Fox ve şarkıcı sevgilisi Machine Gun Kelly oldu. Fox'un sevgilisi ile İrlandalı dövüş sanatçısı Conor McGregor'un törendeki kavgaları ise geceyi karıştırdı.

ABD’nin New York kentindeki Barclays Center’da düzenlenen törene katılan ünlü isimler, birbirinden farklı kıyafetleriyle dikkatleri çekerken, kırmızı halının en çok konuşulan isimleri, Megan Fox ile Machine Gun Kelly oldu.

Fox, tüm vücudunu saran tül bir elbise giyerken, Machine Gun Kelly de kırmızı renkteki parlak kostümünü yüzündeki parıltılı taşlarla birleştirmişti.

Ayrıca Fox, reality yıldızı Kourtney Kardashian ile gecenin sunuculuğunu üstlendi. İki sunucu yıldız, ödül almak üzere sevgililerini sahneye 'geleceğin babaları' diyerek davet etti.

Machine Gun Kelly ile İrlandalı dövüş sanatçısı Conor McGregor'un törendeki tartışmaları ise geceye damgasını vuran bir diğer olay oldu. İddiaya göre Machine Gun Kelly, Conor McGregor’un onunla fotoğraf çektirme isteğini reddetti. Ardından ikili arasında bir tartışma çıktı ve Kelly Conor McGregor'u itip tökezlemesine sebep oldu. Conor ise elindeki içkiyi kendi üstüne döktü. Bunun üzerine sinirlenerek kalan içkiyi de Machine Gun Kelly'nin sevgilisi Megan Fox'a fırlattı.


Gecede kıyafetleriyle dikkat çeken isimlerden bir diğeri ise ABD’li rapçi Nas X oldu.

 

megan fox machine gun kelly mtv