Mavi tiki kaldırılan Vedat Milor: Şımarık zenginlere her şeyin para olmadığını gösterebiliriz

TAKİP ET

Yemek eleştirmeni Vedat Milor, Twitter'da mavi tikinin kaldırılmasının ardından açıklama yaptı. Milor, "Şımarık zenginlere her şeyin para olmadığını gösterebiliriz" dedi.

Tesla ve SpaceX'in CEO'su Elon Musk, 44 milyar dolar karşılığında Twitter'ı satın almasının ardından birçok değişikliğe imza attı.

Musk'un en önemli değişikliğikliklerinden biri kullanıcıların adının yanında gösterilen doğrulama işareti mavi tiki ücretlli hale getirmek oldu. Musk, ücret ödemeyen ve eskiden alınan mavi tiklerin hesaplardan tamamen kaldırılacağını açıklamıştı.

The New York Times dahil bazı hesaplar, ücretli doğrulama için kaydolmayacağını açıklamasının ardından "doğrulanmış" mavi tik onayını kaybetmişti. Sosyal medya platformu, Twitter Blue için 8 ABD Doları ücret ödemeyen hesaplardan doğrulanmış onay işaretlerinin tümünü kaldırdı.

"ŞIMARIK ZENGİNLERE..."

Mavi tiki kaldırılan birçok isim Musk'a tepki gösterdi. Yemek eleştirmeni ve gastronomi yazarı Vedat Milor da mavi tikinin kaldırılmasına sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla tepki gösterdi.

Milor, paylaşımlarında şu ifadeleri kullandı:

"Elon Musk ve diğer tüm şımarık zenginlere her şeyin para olmadığını gösterebiliriz. Mavi tık nedeniyle etkileşim gücünü kaybetmediğimi kanıtlamak için lütfen retweet ve beğeni!"

Milor sonrasında yaptığı paylaşımda, "Belki dünyayı değiştirmek imkansız ama kendi küçük devrimlerimizi yapabiliriz."

Vedat Milor Twitter